Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Southampton

Oršić u Premiershipu odigrao šest minuta, trener: Drugi su ispred njega

Premier League - Southampton v Aston Villa
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/3
16.03.2023.
u 15:56

Trener Ruben Selles kaže: Razgovaramo često, Mislav je pravi profesionalac

Hrvatski reprezentativac Mislav Oršić nikako da dobije šansu da se dokaže u Southamptonu. Bivši dinamovac uglavnom sjedi na tribini i gleda suigrače kako igraju u Premier ligi.

Znali su mnogi da će mu biti teško na Otoku, ali baš ovako - tome se nitko nije nadao. Do sada je upisao pet nastupa za klub, od čega je u Premiershipu osigurao samo šest minuta. 

Mnoge zanima zašto ne igra pa su novinari pitali trenera Rubena Sellesa gdje je zapelo. 

- Roster nam je jako velik i nije svaki put u sastavu. Moja odluka je da su neki drugi igrači trenutačno ispred Mislava. Razgovarali smo, razgovaramo često, a ja poštujem sve igrače, pa tako i Mislava. Nastojim biti jasan u svojim pogledima i stavovima kako s njim, tako i s ostalim igračima koji marljivo rade. On je pravi profesionalac - rekao je Selles.

Podsjetimo, Oršić je u siječnju otišao iz Dinama za 5,75 milijuna eura, a u plavom je klubu bio jedna od najvažnijih karika. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije