Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premier liga

Southampton se konačno dočepao jednog boda, ali opet bez Mislava Oršića u sastavu

Premier League - Southampton v Aston Villa
Dylan Martinez/REUTERS
12.03.2023.
u 17:22

Kroz cijelu utakmicu hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car je ostao na gostujućoj klupi za pričuve, dok Mislava Oršića nije bilo u kadru momčadi. Unatoč ovom bodu Southampton je i dalje ostao na posljednjem mjestu ljestvice.

Uvjerljivom i poletnom igrom nogometaši Arsenala su pobijedili i u 27. kolu engleske Premier lige, kao gosti su s 3-0 bili bolji od Fulhama. Već u 15. minuti Arsenal je poveo, ali je pogodak poništen zbog zaleđa. No, bila je to tek kratka odgoda veselja gostujućih igrača koji su u idućih deset minuta postigli dva pogotka i time trasirali put prema novom slavlju.

Udarcima glavama pogađali su Brazilci, Gabriel u 21. te Martinelli u 26. minuti. Do kraja poluvremena nastavljena je inicijativa gostiju, a pobjeda je osigurana u nadoknadi prvog dijela kada je za 3-0 pogodio Norvežanin Odegaard. U nastavku susreta Arsenal je smirio s napadima i rutinski sačuvao veliku prednost.

Arsenal je vratio prednost od pet bodova koju ima u odnosu na drugoplasirani Manchester City.

Na Old Traffordu su Manchester United i Southampton odigrali 0-0, s tim da je od 34. minute Manchester United imao igrača manje na travnjaku nakon izravnog crvenog kartona Casemira zbog grubog starta. Pogotovo u nastavku susreta nizale su se prilike na obje strane. Tresao se okvir vrata na obje strane, gostujući igrač Walcott je imao situaciju jedan na jedan s De Geeom, no do kraja se mreže nisu tresle.

Kroz cijelu utakmicu hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car je ostao na gostujućoj klupi za pričuve, dok Mislava Oršića nije bilo u kadru momčadi. Unatoč ovom bodu Southampton je i dalje ostao na posljednjem mjestu ljestvice.

Drugi je ovo ligaški kiks Manchester Uniteda nakon 0-7 u prošlom kolu na Anfieldu protiv Liverpoola.

Remizirali su također West Ham i Aston Villa koji su odigrali 1-1. Gosti su poveli golom Watkinsa u 18. minuti, dok je osam minuta kasnije izjednačio Benrahma koji je pogodio s bijele točke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije