Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK NA POVRATKU

Opljačkan Ivan Perišić! Iz stana mu ukrali stvari vrijedne 600.000 kuna!

Ivan Perišić
Foto: Craig Mercer/Press Association/PIXSELL
1/4
14.06.2019.
u 02:33

Hrvatski nogometaš u srijedu je nazočio humanitarnom teniskom turniru Gem Set Hrvatska na zagrebačkoj Šalati, u svrhu prikupljanja novca za izgradnju multifunkcionalnog igrališta za Osnovnu školu Tordinci kraj Vukovara

Hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića prilikom povratka iz Zagreba u Milano zatekla je šokantna vijest!

Provalnici su mu provalili u stan i otuđili tri sata u iznosu od oko 600 tisuća kuna (80 tisuća eura), prenosi Dalmatinski portal.

Dva su sata pripadala njegovoj supruzi Josipi, dok je jedan njegov. Supruga je ostala bez Rolexa vrijednog 20 tisuća eura, te posebne linije Audemars Piguet, sata koji košta 50 tisuća eura. Perišić je ostao bez Hublota vrijednog 12 tisuća eura.

Hrvatski nogometaš u srijedu je nazočio humanitarnom teniskom turniru Gem Set Hrvatska na zagrebačkoj Šalati, u svrhu prikupljanja novca za izgradnju multifunkcionalnog igrališta za Osnovnu školu Tordinci kraj Vukovara.

>>> Pogledajte veliko finale teniskog turnira Gem Set Hrvatska na kojem je sudjelovao i Ivan Perišić

Ključne riječi

Komentara 17

BU
Bubalamala
08:25 14.06.2019.

Sve osiguranje plaća !

DU
Deleted user
08:16 14.06.2019.

Meni da ukradu kuću, auto i svu imovinu nebi se obogatili 😄

VL
vlastamartinko
08:18 14.06.2019.

kupit će on nove modele..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije