Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl na Šalati

Luka Bulić 'pogurao' Mandžu do pobjede, Modrić se žalio na suđenje

Luka Modrić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/37
12.06.2019.
u 20:13

Upravo je završio polufinalni meč, Lovren i Škogor svladali su Mandžukića i Jurinu 10:8.

U sjajnoj atmofseri na ŠRC Šalata održan je humanitarni teniski turnir "Gem Set Hrvatska" koju je organizirala Zaklada Marin Čilić. Naš proslavljeni tenisač pozvao je brojne poznate goste kako bi se okušali u teniskim parovima, a neki od imena koje treba istaknuti su: Luka Modrić, Dejan Lovren, Mario Mandžukić, Bojan Bogdanović, Dario Šarić....

>>> Pogledajte snimku finalnog meča

Pobjednici skupina plasirali su se u polufinala na glavnom terenu koji je bio ispunjen do zadnjeg mjesta. U publici su svoje mjesto pronašli i predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović te izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

U prvom polufinalu snage su odmjerili bivši suigrači iz nogometne reprezentacije. Dejan Lovren poručio je kako očekuje pobjedu na turniru, ali par Mandžukić/Jurina je uz par kontroverznih odluka suca Luke Bulića slavio s 10-8 protiv braniča i Franka Škugora. 

Luka Modrić
1/36

Publika se u pauzi između polufinala zabavljala humanitarnom vježbom gađanja teniskih loptica u mete, a svaki pogodak vrijedio je 200 kuna te će sav iznos kao i sveukupna zarada od turnira ići u humanitarne svrhe za djecu OŠ Tordinci.

U drugom polufinalu favoriti turnira Modrić i Čilić slavili su s 10-7 protiv Bojana Bogdanovića u Mate Delića. 

U finalu koje je popraćeno sjajnim navijanjem na kraju su uz puno kontroverze slavili Mandžo i Jurina nad Čilićem i Modrićem rezultatom 11-9.

 

- Premda inače ne komentiram suđenje, moram priznati da je ovo današnje bilo jako loše - kazao je po svršetku finala Luka Modrić, kojeg je imenjak, Luka Bulić, razočarao kao djelitelj pravde.

 

>>> Luka Modrić sjajno se snašao u ulozi tenisača, s Čilićem je dogurao do finala

>>> Na Šalatu je stigla i predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović

 

Komentara 9

PR
Princeza
18:31 12.06.2019.

Lukaaa ❤️❤️🇭🇷🇭🇷

JO
Joel
18:01 12.06.2019.

Koordinacija pokreta kod jednog vrhunskog nogometaša vjerovatno seže i u druge fizičke aktivnosti....

MA
Majkomoja
18:47 12.06.2019.

Majstori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije