Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao dilemu

Đoković molio navijače za pomoć, javili mu se deseci tisuća

Novak Đoković
05.08.2018.
u 19:54

Đoković je pomoć tražio na društvenim mrežama

Novak Đoković polako se vraća u formu u kojoj je nekoć bio. Nakon operacije u siječnju ove godine Nole je strašno pao, u povratku ga je pobjeđivao tko je stigao.

No, posljednjih tjedana je na vrhunskoj razini, a najveći uspjeh mu je osvajanje Wimbledona.

Đoković želi nastaviti u tom ritmu i dalje pa je odlučio na turniru u Torontu zaigrati u pojedinačnoj konkurenciji, ali i u konkurenciji parova. Želja mu je skupiti što više mečeva i zadržati formu do US Opena koji počinje 27. kolovoza.

U paru će nastupiti s Kevinom Andersonom, igračem kojeg je lako savladao u već spomenutom finalu Wimbledona.

No, ne zna kako bi dao ime tom paru pa je svoje fanove zamolio za pomoć. Dao je četiri prijedloga (#Djokerson, #DjoKevic #Kevak #Andole), a navijači mu moraju pomoći i u anketi izglasati najbolji.

Novak Đoković
1/14

Komentara 3

IK
ikbmibm
01:15 07.08.2018.

Novak će izgubiti od Chunga,u prvom meču turnira.

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
20:26 05.08.2018.

opet srboje srbuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije