Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU LAKO

Oglasio se španjolski tragičar: Nogomet ponekad može biti vrlo težak...

Reuters
07.07.2021.
u 11:55

Iako je klasni strijelac, predugo je u krizi, što pokazuje da psihički nije na razini kao oni najbolji na svijetu

Alvaro Morata na meti je navijača cijelo Europsko prvenstvo, što se odrazilo na njegovu igru, ali i izbornika koji mu nije ukazao povjerenje protiv Italije u polufinalu te je vrlo vjerojatno pogriješio.

Jer, Oyarzabal, kojem vrh napada nije prirodna pozicija, promašio je dvije nevjerojatne prilike, koje Morata možda ne bi. Također, po ulasku je Morata zabio gol. Ali, promašio je jedanaesterac u raspucavanju. Ili, bolje rečeno, obranio mu ga je Donnarumma.

– Ova skupina igrača zaslužila je više, puno više. Kao i cijela Španjolska, to je bio i moj san, naš san. Mogu samo reći da sam ponosan što sam bio dio ove momčadi – izjavio je Morata i dodao:

– Onima koji su vjerovali u nas, hvala. Nogomet ponekad može biti vrlo težak. Živjela Španjolska!

Iako je klasni strijelac, predugo je u krizi, što pokazuje da psihički nije na razini kao oni najbolji na svijetu i zato će Luis Enrique morati naći konkretnije rješenje. Naime, baš gol-igrač jest ono što Španjolskoj nedostaje.

Morata to u ovakvom stanju nije, kao što nije ni Gerard Moreno, kojem je Euro trebao biti potvrda sjajne sezone. No, kad je trebalo, nije uspio.

>>> Ovako je Ćiro komentirao ispadanje Hrvatske protiv Španjolske

Komentara 2

PS
popevke sAm slagal
12:17 07.07.2021.

Što bi mi dali za Moratu u vrhu napada? Odmah i Rebića i Kramarića u paketu, pa neka se usreće s njima.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
12:16 07.07.2021.

Morata je igračina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije