Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ ELFA

Napadač Njemačke nervozno odbrusio novinarki: Ne znam kakvu ste utakmicu gledali

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Germany v Japan
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/3
23.11.2022.
u 20:25

Iako su poveli, izabranici Hansija Flicka doživjeli su neugodno iznenađenje na svom otvaranju Mundijala. Japanci su u konačnici uzeli sva tri boda, a pred mikrofon je nakon utakmice stao Müller, koji nije bio oduševljen pitanjem.

Njemačka nogometna reprezentacija izgubila je prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Japan ih je svladao rezultatom 2:1, iako ih je u vodstvo pogotkom s bijele točke doveo Ilkay Gundogan u 33. minuti.

>> Haidar Diab: Prije bih talibanima dao da rade SP! I Morgan Freeman je došao za pare

Sve je nizbrdo za Elf krenulo u nastavku, kada su Doan (75.) i Asano (83.) pogađali za preokret i konačnu pobjedu Japanaca. Naravno, takvim ishodom u Flickovom stožeru nisu se nadali. 

Thomas Müller stao je pred kamere njemačkog ARD-a, a razgovor s reporterkom Leom Wagner nije baš prošao glatko.

- Jeste li imali osjećaj da je Njemačka dominirala kroz čitav susret? - upitala ga je novinarka.

- Ma dominirali smo cijelo vrijeme! Da, primili smo dva pogotka od 75. minute do kraja, ali bili smo super-dominantni. Ne znam kakvu ste vi utakmicu gledali prije tih japanskih golova, ali mislim da smo cijeli susret bili pod kontrolom - razdraženo je odgovorio Müller. 

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Germany v Japan - Khalifa International Stadium, Doha, Qatar - November 23, 2022 Germany's Thomas Muller in action with Japan's Takehiro Tomiyasu REUTERS/Lee Smith Photo: Lee Smith/REUTERS
Foto: Lee Smith/REUTERS

Wagner se kasnije malo ispravila, rekavši kasnije kako je Njemačka pala u dominaciji od 60. minute.

- Moram reći vrlo jasno, nismo zabijali naše prilike koje smo imali, nismo u svakom trenutku bili koncentrirani odostraga. Ja sam još uvijek pod blagim šokom nakon utakmice - rekao je napadač. 

Pravi izazov tek im slijedi. Igraju protiv Španjolske, a poraz bi značio ispadanje s turnira. 

- Moramo se podignuti, moramo skupiti glave i odigrati tu utakmicu najbolje što znamo. U velikom smo problemu, ali moramo se koncentrirati na zadatak koji je pred nama. Da, možemo ispasti, ali o tome nećemo razmišljati - zaključio je Müller.

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:28 24.11.2022.

Kupuj kartu kući još dok je jeftina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije