Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTO/VIDEO

Svim srcem za Vatrene! Ovako je danas izgledala Hrvatska: Prazne ulice, prepuni kafići, utakmice se gledale i u školama...

Foto: PIXSELL
1/66
23.11.2022.
u 18:08

Hrvatska nogometna reprezentacija uživa veliku podršku diljem Lijepe Naše, a tek je prva utakmica. Nadamo se da će ovakvih prizora jedinstva i zajedništva biti još...

Ulice poluprazne ili prazne, iako je srijeda, radni dan usred školske i akademske godine. Na prohladnim, kišnim i vjetrovitim ulicama tek tu i tamo poneki prolaznk ili putnik namjernik, a većina onih koji hodaju barem jedno oko imaju na mobitelu. Razlog?

Ne treba ga tražiti. Danas je igrala Hrvatska.

Iako je ovo Svjetsko prvenstvo prvi puta u povijesti u zimskom terminu, a prva utakmica Hrvatske u nepopularnom terminu u 11 sati po lokalnom vremenu, nema onoga tko danas nije pratio Vatrene.

Kockice su tako uz božićne ukrase zavladale hrvatskim gradovima, a iz objektiva reportera Pixsella stižu fotografije zabilježene diljem Lijepe naše koje vam donosimo u nastavku...

Zagreb

Unatoč hladnoći terase i unutrašnjosti kafića bile su pune. Pauza za ručak danas je u metropoli dobila novo značenje.

1/12

Split

I Splićani su danas bili uz Vatrene. Navijački rekvizit kao što je šal dobio je i svoju primarnu funkciju grijanja, a iz srca Dalmacije dolazi nam i kreativni način praćenja utakmice u jednoj mesnici. Panceta + nogomet = taman.

1/9

Rijeka

Na riječkom Korzu usred srijede tražio se stolac više u kafićima.

1/14

Osijek

Osječani su povezali radno mjesto i radno vrijeme s praćenjem utakmice. Od tržnice do frizerskog salona.

1/8

OŠ Barilović

Posebno veselo bilo je u osnovnim školama. Tako su u Bariloviću u Karlovačkoj županiji u organizaciji općine djeci priredili pravu navijačku zonu uz veliko platno i kokice i kockice.

1/16

Sisak

Fotografije vesele atmosfere stižu iz Dona za starije u Sisku. Dokaz da igre hrvatske nogometne reprezentacije vole sve generacije.

1/8

Hrvatska nogometna reprezentacija uživa veliku podršku diljem Lijepe naše, a tek je prva utakmica. Nadamo se da će ovakvih prizora jedinstva i zajedništva biti još...

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Reporter Večernjeg lista Tomislav Dasović uživo iz Katara: Atmosfera s nikad čudnijeg turnira

Komentara 3

PU
Pametan-u-moru-ludih
19:46 23.11.2022.

Ovo se nece ponoviti...Nisu ljudi blesavi da gube vrijeme, novce i zivce na ljencine.

АН
анте
19:41 23.11.2022.

Babe iz Siska su najjače. Pola ih ne zna tko igra.

Avatar bimbopus
bimbopus
21:55 23.11.2022.

Očito da si možemo priuštiti takav nerad , tko plača beskorisno gubljenje vremena kada bi trebalo zaradjivati . Dali su kockice vrijedne izgubljenih miliona ili se sve svodi na populizam političke oligarhije . U kojoj državi učesnici nog. prvenstva dozvoljavajuavaju takovo ponašanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije