Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korektna suradnja

Nakon presice u Dohi: HNS počastio hrvatske novinare tortom i zahvalnicama

KATAR 2022 - Nakon konferencije Gvardiol i Kramarić se fotografirali s novinarima i podijelili tortu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
15.12.2022.
u 18:55

HNS je prisutne hrvatske i strane novinare počastio tortom koji su razrezali Kramarić i Gvardiol.

Nakon skoro mjesec dana provedenih u Dohi, u četvrtak je održana i posljednja novinarska konferencija hrvatske reprezentacije u njezinom trening kampu Al Ersal 3. Andrej Kramarić i Joško Gvardiol imali su čast spustiti zastor u hrvatskom kampu na posljednjem "druženju" s novinarima.

Kako je ovo bila posljednja presica "Vatrenih" u trening kampu, HNS je prisutne hrvatske i strane novinare počastio tortom koji su razrezali napadač Hoffenheima i branič RB Leipziga. Hrvatski novinari koji su pratili reprezentaciju na ovom World Cupu dobili su i prigodne zahvalnice za svoj rad.

15.12.2022., Al Ersal 3, Doha, Katar - Konferencija za medije Hrvatske nogometne reprezentacije u trening kampu Al Ersal 3 u Dohi na SP u Kataru. Josko Gvardiol, Andrej Kramaric, Tomislav Pacak. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Sedmoj sili" u srijedu se zahvalio i izbornik Zlatko Dalić.

"Hvala vam na podršci. Mislim da je hrvatska reprezentacija napravila sjajnu stvar i da to morate podržati, popratiti, pohvaliti. Trudili smo se i borili se i vi ste dali svoj maksimum i želio sam vam se zahvaliti. Znam koliko je i vama značio rezultat hrvatske reprezentacije. Napravili smo sjajnu stvar, trudili smo se i borili. Nadam se da ćemo završiti s pobjedom," kazao je izbiornik.

Dalić i Mateo Kovačić će u petak u glavnom press centru u Dohi imati u posljednju, službenu konferenciju na ovom prvenstvu.

Video - Gvardiol: 'Suze su me pogodile, jer sam znao da smo završili'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije