Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOHN HERDMAN

Nakon lekcije od vatrenih, izbornik Kanade donio odluku o svojoj budućnosti

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Canada
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/3
30.11.2022.
u 18:49

- Nećete naći nikoga strastvenijeg od mene za ovaj program - kazao je Herdman koji Kanađane vodi od 2018., a razmatrao je preuzimanje jednog od klubova kojima je zapao za oko.

Izbornik kanadske nogometne reprezentacije John Herdman usprkos porazima u prva dva nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru i ostajanju bez izgleda za prolazak u osminu finala i prije posljednjeg kola po skupinama izjavio je kako namjerava ostati na toj dužnosti do 2026. godine. Tada će, naime, Kanada uz SAD i Meksiko biti domaćin sljedećeg SP-a.

- Radim već 11 godina u ovoj zemlji koju sam zavolio. Zavolio sam i ljude i uzbuđen sam zbog 2026. Nećete naći nikoga strastvenijeg od mene za ovaj program - kazao je Herdman koji je izbornik kanadske muške reprezentacije od 2018. godine, a prethodno je uspješno vodio i žensku reprezentaciju te zemlje.

Bilo je govora kako je inovativni Herdman zbog svojih postavki zapao za oko mnogim profesionalnim klubovima te kako razmatra mogućnost preuzimanja nekog od njih. 

Kanada je u svoja prva dva nastupa u skupini F izgubila od Belgije (0-1) i Hrvatske (1-4), a nastup u Kataru će okončati u četvrtak dvobojem protiv Maroka.

Standings provided by Sofascore


Komentara 11

DU
Deleted user
20:36 30.11.2022.

Bio je vrlo uspješan u ženskom nogometu i što se toga nije i dalje držao k o pijan plota, e to mi nije jasno... Kako je izrekao J. McEnroe za ženski tenis, da su pravila i teren identični, ali da to po njemu nije isti sport - tako je on trebao ostati u tom svijetu ženskog nogometa i dan danas.

NO
NoHo
19:29 30.11.2022.

Njegov motivacijski jezik prije utakmice protiv nas mu je zaradio vrpcu oko ruke koju mu nisu dali nositi u Kataru, ali bi bilo smijesno da je on trener u ozbiljnoj nogometnoj ligi.

NA
najposebniji
20:54 30.11.2022.

Sada će moći tući Djevičanske otoke i Jamajku u kvalifikacijama, nogometne velesile!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije