Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuz

Možeš kada si Messi: Pogledajte čime 'mali čarobnjak' putuje na godišnji

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
24.12.2018.
u 15:10

Argentinac je na luksuzni zrakoplov početkom prosinca izdvojio otprilike 15 milijuna dolara

Lionel Messi ne razmeće se javno golemim bogatstvom koje je stekao kao nogometaš, ali gdjekad ipak u javnost pobjegne kakav zgodan detalj iz njegova privatnog života.

Baš kao i mnogi drugi igrači, i ovaj je veličanstveni Argentinac upravo iskoristio priliku da pobjegne za blagdane kući, a mi smo zahvaljujući društvenim mrežama dobili prigodu vidjeti u čemu to putuje.

Messi je jučer ujutro sletio u međunarodnu zračnu luku Islas Malvinas u Rosariju, a jedan je od djelatnika to iskoristio da fotografira njegov privatni zrakoplov Gulsftream V 2004, ptičicu koju je početkom prosinca platio blizu 15 milijuna dolara.

Jasno, Messi je na rep zrakoplova dao ispisati broj 10, a zanimljivost su i stepenice na kojima stoje imena članova Messijeve obitelji. U unutrašnjost zrakoplova nažalost nije mogao zaviriti, ali ćete zato moći pogledati u videu kako Gulsftream V 2004 izgleda kada u njega kročite nogom. 

Nije svakidašnji prizor budući da ima 16 luksuznih sjedala, osam kreveta, dvije kupaonice i dvije kuhinje.

Komentara 9

SS
ssssssssss
19:56 24.12.2018.

Messi jednostavno genije

HR
hrvatin
15:46 24.12.2018.

Najbolji svih vremena.Privilegija je zivjeti u njegovo vrijeme i gledati ga kako igra.Njegova statistika za 2018 godinu: 51 gol,26 asistencija,10 golova iz slobodnih udaraca,226 uspjesnih driblinga,najvise puta igrac utakmice u Evropi,najvise uspjesnih paseva,jedini igrac sa 5 osvojenih zlatnih kopacki...Sve ostaje zlatna povijest carobnjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije