Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestok pregovarač

Ona odlučuje gdje će ponajbolji napadač svijeta nastaviti karijeru

Wanda Nara
Foto: instagram.com/wanda_icardi
24.12.2018.
u 09:13

Wanda Nara i čelnici Intera udaljeni su dva milijuna eura. Tako barem prenose talijanski mediji

Mauro Icardi, argentinski napadač vezan uz Inter do srpnja 2021. godine, još uvijek je daleko od toga da stavi potpis na nove papire. Čelnike milanskog kluba to čini prilično nervoznima, pogotovo otkako se oko Argentinca motaju madridski Real i Juventus, a odnedavno navodno i Chelsea.

Naime, ni jednom od tih klubova nije problem na stol staviti 110 milijuna eura, što je klauzalna odšteta ugrađena u važeći ugovor. Drugim riječima, Inter može ostati bez Icardija gotovo preko noći, pa ne čudi što čelnici Intera pokušavaju što prije raspetljati situaciju.

>>> Tenisač ljepotici postavio ultimatum, ona se nije bunila

Wanda Nara
1/16

Ali neće to ići baš tako lako. Icardijeva supruga i menadžerica Wanda Nara žestok je pregovarač, a ono što traži nikako ne odgovara drugoj strani. Inter u novom ugovoru želi ukloniti odštetnu klauzulu, ali Nara je taj iznos voljna dići u skladu s povećanjem honorara njezinom dragom.  

Corriere dello Sport također ističe da se pregovaračke strane razmimoilaze i oko godišnje plaće, odnosno da Nara traži dva milijuna eura više u odnosu na ono što su trenutačno spremni platiti čelnici Intera.

Sve to iz prikrajka promatraju velikani u potrazi za napadačem, pa se može očekivati da će Icardi biti itekako spominjano prezime sljedećih dana. Argentinac je trenutačno peti najučinkovitiji strijelac Serie A s devet pogodaka.

Wanda Nara i Mauro Icardi oženili su se 2014. godine, a njihova je veza od prvog dana punila tabloide budući da ju je napadač oteo iz naručja bivšeg supruga Maxija Lopeza. Iz prethodnog braka ima troje djece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mio Compleanno 🎂 a @tikitaka_italia1

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎱 no me gusta perder ...non mi piace perdere

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somos un poco de quien nos piensa ...

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Komentara 6

LU
Lujo123
09:49 24.12.2018.

danas obakve "dame" zovemo sponzoruše, a nekad smo imali puno kraće ime za njih.

Avatar duka4
duka4
10:53 24.12.2018.

Cura se snašla, a mozda se i zaljubila. Ja je sudit necu.

NO
Notorious
15:24 24.12.2018.

ko ce djeci objasniti da im je mama pohlepna drolja kad je vec Mauro jebeni slijepac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije