Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalna liga

Mladost u uraganskoj završnici pobijedila u Dubrovniku

Mladost
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
21.10.2018.
u 08:49

Nakon dva odigrana susreta Mladost ima dvije pobjede, Jug CO, POŠK i Monar BS su na učinku od po jedne pobjede i jednog poraza

U derbiju 2. kola regionalne vaterpolske Jadranske lige Mladost je kao gost u Dubrovniku svladala Jug CO s 9-7.

Domaći je sastav na ulasku u posljednjih osam minuta vodio sa 7-5, no gosti iz Zagreba su postigli posljednja četiri pogotka na utakmici.

Mladost
1/12

U dvoboju dva splitska sastava igranom u subotu u Makarskoj POŠK je svladao Mornar BS s 8-6.

Nakon dva odigrana susreta Mladost ima dvije pobjede, Jug CO, POŠK i Monar BS su na učinku od po jedne pobjede i jednog poraza.

U Jadranskoj ligi sudjeluje još i splitski Jadran koji je u 1. kolu pobijedio, dok će susret 2. kola igrati u nedjelju u gostima kod Primorca u Kotoru.

Komentara 4

OB
oblomirgombalo
10:18 21.10.2018.

e to je vijest

TO
toljaga22
09:03 21.10.2018.

da san i to doživija

DU
Deleted user
13:15 21.10.2018.

Je li to povratak Mladosti tamo gdje bi trebali konstantno biti? Dobro je ako je tako. Jug dobiva konkurenciju, a samim tim liga postaje interesantnija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije