Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA

Šok za Hrvatsku nakon svjetskog zlata: Jedan od ključnih reprezentativaca slomio ruku

Hrvatska nakon drame i peteraca slavila protiv Španjolske
Grgo Jelavic/PIXSELL
13.03.2024.
u 14:01

Bukić nije bio dio reprezentacije koja je na SP-u osvojila zlato. Uzeo je zagrebačko-dubrovačku broncu ranije na Euru pa onda morao propustiti Mundijal zbog operacije preponske kile

Tek što se stišala euforija nakon osvajanja zlatne medalje hrvatskih vaterpolista na Svjetskom prvenstvu u Dohi, stigla je i runda loših vijesti pred odlazak na Olimpijske igre u Pariz.

Naime, uoči obračuna u Zagrebu za hrvatski vaterpolski Superkup koji će se u četvrtak od 21 sat odigrati na Savi između splitskog Jadrana i dubrovačkog Juga obznanjeno je da je Luka Bukić slomio ruku.

Bukić podsjetimo, nije bio dio reprezentacije koja je na SP-u osvojila zlato. Uzeo je zagrebačko-dubrovačku broncu ranije na Euru pa onda morao propustiti Mundijal zbog operacije preponske kile. A sada je slomio ruku, što ga u konačnici ne bi trebalo maknuti s popisa za OI koje su tek početkom kolovoza. Ipak, oslabilo je to i njegov Jadran koji osim njega u Superkupu ne može računati niti na Marina Čaglja.

Hrvatska nakon drame i peteraca slavila protiv Španjolske
1/30

Jadran osim Superkupa nastupa i u drugoj fazi Lige prvaka, a u prvom kolu nisu se dobro proveli na gostovanju kod Novog Beograda. Sljedećeg utorka na Poljud dolazi moćni Pro Recco pod vodstvom našeg Sandra Sukna. A to znači da u tjedan dana Splićani igraju utakmice protiv europskog prvaka i doprvaka te protiv državnog doprvaka za Superkup. Borba je to za drugi domaći trofej u sezoni, nakon što je Jug početkom prosinca u Zadru na peterce uzeo Kup protiv Jadrana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije