Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA?

Misterij oko Ivana Perišića, zašto je propustio posljednji trening?!

Euro 2020 - Group D - Croatia v Czech Republic
Foto: PETR DAVID JOSEK/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
26.06.2021.
u 18:19

Rano ujutro reprezentacija leti za Kopenhagen i tad će se znati hoće li Ivan uopće putovati s ostatkom momčadi.

Ivan Perišić propustio je posljednji trening prije puta u Kopenhagen, gdje Hrvatska u ponedjeljak 28. lipnja igra susret osmine finala protiv Španjolske.

Nismo mogli provjeriti zašto nije trenirao, ali smo posredno saznali da ga je izbornik Zlatko Dalić poštedio zbog navodnog umora.

Što je vrlo čudno jer je to posljednji jaki trening prije utakmice sa Španjolcima, a Ivan Perišić je naš najbolji igrač na ovom prvenstvu.

Postavlja se pitanje kakav je to misterij oko njega i zašto tako važan igrač dobiva poštedu dva dana prije tako važne utakmice.

Euro 2020 - Group D - Croatia v Scotland Soccer Football - Euro 2020 - Group D - Croatia v Scotland - Hampden Park, Glasgow, Scotland, Britain - June 22, 2021 Croatia's Ivan Perisic celebrates scoring their third goal Pool via REUTERS/Paul Ellis PAUL ELLIS
Foto: PAUL ELLIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Reprezentacija leti za Kopenhagen u 10 sati i tad će se znati hoće li Ivan uopće putovati s ostatkom momčadi.

Komentara 3

KA
kažemja
02:23 27.06.2021.

Na žalost korona. Ali mislim da će mu Oršić biti dostojna zamjena.

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
01:13 27.06.2021.

Corona micko corona...

SO
sohnahoakasaa
00:25 27.06.2021.

Da misterij....Ništa ne trebate znati što je važno za Hrvatsku Reprezentaciju. Ništa....Kaj se Ivana tiče 'sve mu cvitalo' i nek mu Bog da samo dobro. Zdravlja i blagoslova i sve drugo ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije