Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POBJEDE

Rakitićeva poruka Messiju i Argentincima oduševit će hrvatske navijače!

Rakitić
Foto: Reuters
1/13
16.06.2018.
u 23:39

- Messi zna da neće biti lako. To je znao i prije, a sada još i više zna. Oni su i dalje favoriti skupine, moramo biti spremni - rekao je Rakitić te na kraju Messiju i Argentincima poručio da Hrvatska ide po pobjedu.

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 2:0 protiv Nigerije u Kalinjingradu započela je svoj nastup u skupini D na Svjetskom prvenstvu. Prvi pogodak za Hrvatsku bio je autogol Oghenekara Eteba u 32. minuti, a pobjedu je potvrdio Luka Modrić iz jedanaesterca u 71. minuti.

- Imali smo osjećaj kao da igramo kod kuće, hvala svima koji su došli ovdje i svima koji su navijači za nas u Hrvatskoj i svijetu - rekao je Ivan Rakitić za HRT i dodao:

- Pokazalo se na SP-u da je svaka utakmica teška, nema tu ništa opušteno. Rezultati mogu biti svakakvi, ali mislim da smo zaslužili pobjedu.

Čini se da je nedostajalo malo koncentracije u završnici.

Rakitić
1/18

- Idemo biti pozitivni i reći da smo imali prilike. Dobro smo radili do posljednje minute. Bila je to dobra predstava iako možemo još bolje. Od '98 nismo dobili tu prvu utakmicu i sada konačno jesmo. Sada ćemo malo slaviti, opustiti se, ne previše i od sutra se pripremati za Argentinu.

U četvrtak igramo s Argentinom (20h) protiv Lionela Messija, Rakitićevog suigrača iz Barcelone. Argentinci su danas iznenađujuće remizirali s Islandom.

- Messi zna da neće biti lako. To je znao i prije, a sada još i više zna. Oni su i dalje favoriti skupine, moramo biti spremni - rekao je Rakitić te na kraju Messiju i Argentincima poručio da Hrvatska ide po pobjedu.

Komentara 64

VL
VladoEsseker
00:19 17.06.2018.

Manđo dao dva gola a nijedan nije zabio.Bravo Manđo legendo najbolji si.

DC
DC
00:38 17.06.2018.

Samo odlicne momcadi pobjeduju kad I ne igraju najbolje.

Avatar darkkati
darkkati
00:33 17.06.2018.

krenulo je dobro , hvala Bogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije