Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Medvjedi slobodni samo na Božić, stiže nepobjediva Alba

Medveščak
Antonio Bronić/VLM
27.12.2009.
u 08:16

Nakon važne pobjede u utorak nad Olimpijom u Ljubljani (5:2), hokejaši Medveščaka i u ovo božićno vrijeme nemaju vremena za odmor. Danas u 18 sati u Ledenoj će ugostiti Albu Volan.

– Igrači su imali slobodno samo za Božić, no to je hokej, naviknuti su oni – kaže team menadžer Medveščaka Dragutin Ljubić.

S mađarskom momčadi medvjedi ove sezone nemaju dobrog iskustva jer Alba je uz Red Bull Salzburg jedina momčad u ligi koju ove sezone nisu uspjeli pobijediti. U gostima su gubili sa 6:5 (produžeci) i 6:2, a u Ledenoj 4:3.

– U dvije od tri utakmice bili smo ravnopravni. Sigurno možemo s njima i mislim da je došlo vrijeme za našu pobjedu – kaže Ljubić.

Dobra vijest za trenera Medveščaka Teda Satora jest to što se u momčad nakon dvije utakmice suspenzije vraća Conrad Martin, a možda i Robby Sandrock, koji posljednje dvije utakmice nije igrao zbog lakše ozljede koljena.

Hokejaše Medveščaka u idućih 10 dana čeka težak raspored, odigrat će čak pet utakmica.

– Treba dobiti prve dvije domaće utakmice, današnju i onu u utorak protiv Salzburga, tada bismo Olimpiji pobjegli na sigurnu udaljenost – zaključuje Ljubić.

Parovi 36. kola
: Medveščak - Alba, Linz - RB Salzburg, Vienna Capitals - KAC, Jesenice - Graz, Villach - Olimpija. Poredak: Graz 50, Vienna 48, Linz 45 Red Bull Salzburg, Klagenfurt 37, Villach 36, Medveščak 33, Olimpija 28, Jesenice 19 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije