Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz 2:3

Medveščak izgubio u Minsku i dodatno se udaljio od doigravanja

Medveščak - Soči
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
03.02.2015.
u 20:16

Ovim porazom šanse za doigravanje svedene su na teoriju, a Medveščak nakon pet slobodnih dana očekuju četiri gostovanja, igra protiv Sjeverstalja, CSKA, Torpeda te Vitjaza

Hokejaši Medveščaka novim su se porazom još više udaljili od doigravanja KHL lige. Medvjedi su danas u vrlo neizvjesnoj utakmici izgubili u Minsku od Dinama (2:3).

Domaća momčad povela je u osmoj minuti preko Nicka Bailena, a u drugoj trećini rezultat je povisio Stepanov. Medveščak se trgnuo u posljednjoj dionici i golovima Thomasa i Leina došao do izjednačenja, ali pobjedu Dinamu svojim drugim pogotkom osigurao je Stepanov.

Ovim porazom šanse za doigravanje svedene su na teoriju, a Medveščak nakon pet slobodnih dana očekuju četiri gostovanja, igra protiv Sjeverstalja, CSKA, Torpeda te Vitjaza.

Komentara 1

FU
FULL
16:06 04.02.2015.

Poraz je došao iz odabira pogrešnog golmana, naše ustaljene igre u 2/3 utakmice (grupiranje oko paka), kad je voda došla do grla počeli smo igrati u 3/3 ali vrijeme izgubljeno u 2/3 utakmice nije se moglo nadoknaditi s griješkom u obrani poraz je bio neminovan. Djelovali su umorno, želja za pobjedom je možda bila prisutna ali realizacija sigurno ne i to protiv najslabije momčadi od četiri u prvom krugu za ulazak u doigravanje. Shedden je možda bio "faca" u NHL-u?, ali kao trener ne zna stimulirati igrače za važne utakmice i doći do pobjede; ove godine nije birao igrače (uzmimo olakotnu okolnost) ali ako i koliko bude birao u sljedećoj, pa ako opet gledamo isti "cirkus" nadam se da će i g. Gojanović razumjeti "poruku pisca", samo će opet biti netko kriv što se nije ulovio zadnji vlak za "El Paso"; ali o tom svemu kad i ako se bude dogodilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije