Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz 2:3
Povratak na članak

Medveščak izgubio u Minsku i dodatno se udaljio od doigravanja

Ovim porazom šanse za doigravanje svedene su na teoriju, a Medveščak nakon pet slobodnih dana očekuju četiri gostovanja, igra protiv Sjeverstalja, CSKA, Torpeda te Vitjaza

Komentari 1

FU
FULL
16:06 04.02.2015.

Poraz je došao iz odabira pogrešnog golmana, naše ustaljene igre u 2/3 utakmice (grupiranje oko paka), kad je voda došla do grla počeli smo igrati u 3/3 ali vrijeme izgubljeno u 2/3 utakmice nije se moglo nadoknaditi s griješkom u obrani poraz je bio neminovan. Djelovali su umorno, želja za pobjedom je možda bila prisutna ali realizacija sigurno ne i to protiv najslabije momčadi od četiri u prvom krugu za ulazak u doigravanje. Shedden je možda bio "faca" u NHL-u?, ali kao trener ne zna stimulirati igrače za važne utakmice i doći do pobjede; ove godine nije birao igrače (uzmimo olakotnu okolnost) ali ako i koliko bude birao u sljedećoj, pa ako opet gledamo isti "cirkus" nadam se da će i g. Gojanović razumjeti "poruku pisca", samo će opet biti netko kriv što se nije ulovio zadnji vlak za "El Paso"; ali o tom svemu kad i ako se bude dogodilo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.