Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI NAPADAČ

Mario Jelavić umjesto u M. City otišao u Slaven Belupo

'MAX SPECIJAL      23.07.2012., Omis - Mario Jelavic, mladi perspektivni nogometas koji je karijeru zapoceo u Hajduku, potpisao je ugovor s Manchester City-em.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ivo Cagalj/PIXSELL
09.01.2013.
u 11:47

Slaven Belupo će za ovaj transfer Hajduku morati platiti oko 4000 eura naknade za razvoj igrača.

Senzacija iz Koprivnice. Velika nada hrvatskog nogometa Mario Jelavić jučer je sa Slavenom Belupom potpisao dvogodišnji stipendijski ugovor i odradio prve treninge. Iako je bilo izgledno da će se 19-godišnji robusni napadač vratiti u svlačionicu na Poljudu nakon što se nije dogovorio sa Splitom, a propao mu je i transfer u Manchester City gdje je bio na probi, bivši junior Hajduka odlučio se za igranje pod Ferenčininom palicom.

Iako službene potvrde nema, Slaven Belupo će za ovaj transfer Hajduku morati platiti oko 4000 eura naknade za razvoj igrača. Taj iznos, doznajemo, povećat će se za još 36.000 eura ako Jelavić ode u inozemstvo ili potpiše profesionalni ugovor.

 – Ne bih ulazio u to zašto se nije odlučio za Hajduk, ali očito je procijenio da će kod nas imati više prilika za igranje, a njemu je u ovom trenutku to najvažnije – istaknuo je direktor kluba Zvonimir Šimunović.

Dodao je da je riječ o jako talentiranom igraču i strijelcu, nije ga bez razloga pratio Manchester City, ali da je samo na njemu kakvu će karijeru napraviti.

>> Brazilci krenuli put Splita, u Hajduku i dalje skrivaju imena

Ključne riječi

Komentara 1

BR
broketa
15:19 09.01.2013.

a moj hajduče,da te i ovi likari pobjeđuju i da su poželjnija opcija od tebe.Na što smo spali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije