Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOUDANI UPITAN

Cvitanović: Gavranović se posebno pripremao za Rijeku

Mario Cvitanović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
06.03.2018.
u 13:40

- Gavranović je pripremu utakmice prošao već prije desetak dana. nemam posebnih razgovora s njim. On je ozbiljan, kvalitetan i stabilan dečko, koji zna svoju ulogu i dat će sve od sebe te ostvariti zahtjeve koje predstavimo pred njega.

Trener Dinama Mario Cvitanović najavio je sutrašnji derbi s Rijekom na Rujevici u 23. kolu HNL-a.

- Jako važna utakmica za nas, sigurno da je derbi poseban gušt i zadovoljstvo igrati samim time što je najavljen još u nedjelju. Ova utakmica treba biti jedan poticaj za nas, motivacija više. Idemo tamo po rezultat, po dobru igru i prezentirati se kako svi zajedno želimo - rekao je Cvitanović.

Kakva je situacija sa Soudanijem?

- S obzirom da nismo imali puno vremena od prošle utakmice, odlučit ćemo u zadnji trenutak. Ponavljam, samo zdravi i maksimalno spremni igrači mogu istrčati na teren - izjavio je Cvitanović te nadodao: 

- Imali smo malih problema s treningom zbog terena, odradili smo trening na umjetnoj travi, ali to ne smije umanjiti važnost i našu pripremu za utakmicu. Idemo tamo igrati nogomet, suprotstaviti se na najbolji mogući način. 

Razlikuje se priprema utakmice u odnosu na odgođeni susret

- Samo nemogućnost vremena i nekih stvari što smo pripremali za tu utakmicu a nismo mogli ponavljati u ova dva dana. Pripremili smo dio. Sigurno je razlika kada igrate utakmicu subota- subota i subota-srijeda, ali to nas ne smije sputati u našoj namjeri. Idemo odigrati kako spada.

Napadač Dinama Mario Gavranović opet će igrati na Rujevici odakle je stigao u Dinamo.

- On je tu pripremu same utakmice prošao već prije desetak dana. nemam posebnih razgovora s njim. On je ozbiljan, kvalitetan i stabilan dečko, koji zna svoju ulogu i dat će sve od sebe te ostvariti zahtjeve koje predstavimo pred njega. 

Najveća opasnost od Rijeke

- Imaju jasnu fizionomiju igre, jasnu ideju i standardne ideje u koncepciji svoje igre u fazi obrane i fazi napada. Dolaskom Leovca imaju dva lijevaka na bočnim pozicijama, imaju dobre rotacije po bočnim pozicijama, dobre kontre, jednostavnost u igri i dobar stil. Međutim, na nama je da anuliramo sve to, i da se tako postavimo. 

Je li Dinamo favorit?

- Favorit će biti onaj tko se bolje nametne na terenu u svim segmentima igre. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
15:41 06.03.2018.

Po neko nesuđenom pravilu igrač najviše daje a često i presudi svom bivšem klubu. Gavranović 2 komada.

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
14:06 06.03.2018.

Cvitanović: Gavranović se posebno pripremao za Rijeku jer zna da je njegov europski nogometni tata Matjaž Kek od njega storil igračinu za transfer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije