Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medveščak

MacIntyre se vraća kao zamjena ozlijeđenom Krošelju

Drew MacIntyre
21.09.2017.
u 14:35

Zbog ozljede Medveščakova vratara Krošelja u Brlog se vraća vratar Drew MacIntyre

Gašper Krošelj, prvi vratar Medveščaka ozlijedio se tijekom posljednje gostujuće utakmice u Innsbrucku. Kako Krošeljeva ozljeda zahtjeva određeno, duže vrijeme oporavka Medvjedima će kao vratar uz Rosandića i Nikolića pridružiti Drew MacIntyre, domaćim navijačima već poznato ime iz Medveščakove KHL etape.

MacIntyre se Medveščaku pridružio u četvrtoj KHL sezoni (2016/17). Uz KHL ima iskustvo igranja u AHL-u i NHL-u gdje je tri puta sudjelovao i na All Stars utakmici. Dok je igrao za Medveščakovu KHL momčad MacIntyre je po izboru lige proglašen najboljim vratarom 13. tjedna KHL prvenstva u sezoni 2016./17..

S Medveščakom je bio ugovorno vezan na točno određeni vremenski period nakon kojeg se klub i igrač nisu dogovorili o nastavku suradnje te MacIntyre u siječnju odlazi u švicarski Adler Mannheim. U Medveščaku je MacIntyre odigrao 21 utakmicu uz postotak obrana 92.5 dok u 4 utakmice nije upisao niti jedan gol (shotout)!

MacIntyre u Medveščak dolazi na određeno, kao zamjena za prvog vratara Krošelja i prema sadašnjem planu u Medveščaku će se zadržati do kraja listopada do kada ima ugovor s klubom. Novi vratar će se momčadi pridružiti u iduća 24 sata no za sada još nije poznato hoće li službeni dres Medveščaka odjenuti već na utakmici s Graz99ersima u petak u u Domu sportova (19:15 sati).

Domaća utakmica Medvjeda protiv Graz99ers-a u prijenosu je na KREATOR TV-u.

Komentara 2

Avatar Neobavezno
Neobavezno
15:43 21.09.2017.

Opet samarcina onima koji nemaju maxtv samo za odabrane prijenos na TV-u.........Gdje je sada nestalo ono povratak na male ekrane u Hrvatskoj... Pa nemogu svi doci gledati u dvoranu omogucite nam gledanje na nasim televizijama navijac sam Medvescaka od kada znam za sebe hokej obozavam ali ovo sto vi radite je toliko jadno da je uzalud trositi rijeci.........Kada ste bili u KHL nismo mogli gledati jer je bilo na arenama sada opet pljuska daju na kreator TV-u istom onom koj je usro prijenose F1 usred sezone i zauvjek obogucio micanje F1 sa nacionalnih televizija..........Dno dna......

BA
Barisic
18:07 21.09.2017.

Haha... odkad igra mannheim u svicarskoj??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije