Naslovnica Sport Čarobna Rusija

LUKOIL u Nižnjem Novgorodu pomaže dječjim domovima i brinu o ekologiji

Od 2008. godine PAO „LUKOIL“ podržava hokejski klub „Torpedo“, osnovan 25. prosinca 1946.
16. travnja 2018. u 15:47 92 prikaza
LUKOIL u Nižnjem Novgorodu
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

LUKOIL posluje u Nižnjenovgorodskoj oblasti od 2002.godine. U današnje je vrijeme Nižnjenovgorodska regija jedna od ključnih za kompaniju. Tamo se nalazi tvornica OOO „LUKOIL-Nizhegorodnefteorgsintez“, visokokvalitetno gorivo koje tvornica kompanije proizvodi, prodaje se u mreži benzinskih postaja OOO „LUKOIL Volga- Nefteprodukt“.

Aktivnosti na području zaštite okoliša na proizvodnim objektima obavljaju se u skladu sa zakonskim propisima, normativnim pravnim aktima vezanim uz zaštitu okoliša, standardom ISO 14001:2004, te lokalnim normativnim aktima kompanije. Jedan od prioritetnih usmjerenja zaštite okoliša LUKOL-a je smanjenje emisija onečišćujućih tvari na benzinskim postajama i naftnim terminalima. Od 2008. do 2010. godine u suradnji s nižnjenovgorodskim državnim tehničkim sveučilištem im.P.E.Alekseeve napravljen je rad na razradi sustava za prikupljanje i recikliranje para motornog goriva. Prije tri godine zaposlenici ООО „LUKOIL Volga - Nefteprodukt“ u suradnji s Državnim zavodom za proračun „Blagoustrojstvo Kremlja“, posadili su aleju odabranim vrstama drveća i grmlja, iz posebnog uzgoja A. A. Aladina.

Nekoliko godina zaredom kompanija podržava ekološki projekt „Antisvin“, koji uključuje niz praktičnih društvenih akcija za skupljanje otpada na području Nižnjeg Novgoroda. Tijekom mnogih godina LUKOIL pruža podršku socijalnim i dobrotvornim projektima u Nižnjenovgorodskoj oblasti. Kompanija posvećuje osobitu pažnju podržavanju kulturnih inicijativa i kreativnih timova, zatim razvoju sporta, raznih dostignuća, te pruža dobrotvornu pomoć dječjim domovima.

Od 2008. godine PAO „LUKOIL“ podržava hokejski klub „Torpedo“, osnovan 25. prosinca 1946. Među polaznicima škole „Torpedo“ su pobjednici Olimpijskih igara, svjetskih i europskih prvenstava, Viktor Konovalenko, Aleksander Skvorcov, Mikhail Varnakov, Andrej Homutov. U sezoni 2017-2018 u turnirskoj tablici prvenstva kontinentalne hokejske lige, klub je zauzeo 5. mjesto u Zapadnoj konferenciji te je sudjelovao u 1/8 finala play off-a.

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas