Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolski mediji tvrde

Luka Modrić odlazi iz Reala? Iz Saudijske Arabija stigla najveća ponuda do sad

LaLiga - Real Madrid v Rayo Vallecano
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/4
01.06.2023.
u 10:52

Luka Modrić će se protiv Bilbaa oprostiti od Madrida, piše španjolski OK Diario uz tvrdnju da je s Bliskog istoka hrvatskom kapetanu stigla prilika za nevjerojatnu zaradu. Jedna je to u nizu ponuda koje stižu madridskim veteranima koji bi iduće sezone trebali dobiti mlađe zamjene

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić zatražio je odlazak iz Reala nakon što je i njemu iz Saudijske Arabije stigla nevjerojatna ponuda, pišu Španjolci koju su do sada smatrali kako Modrića milijuni ne zanimaju. Ipak, OK Diario navodi kako je stigla ponuda teška 120 milijuna eura za tri sezone. 

"Dramatičan preokret! Modrić u nedjelju vjerojatno oprostiti od Reala i Santiago Bernabeua na utakmici protiv Bilbaa. Već je obavijestio Real o svojim namjerama. Činilo se da će ostati, ali Saudijci su se javili s još boljom ponudom zbog koje je promijenio je mišljenje", pišu Španjolci.

GALERIJA Jude Bellingham u suzama nakon propuštene prilike na Westfalenu

LaLiga - Real Madrid v Rayo Vallecano
1/7

"Čini se da je Real odmah krenuo u pregovore s Danijem Ceballosom kako bi barem njega zadržali. Stiže i Jude Bellingham koji će popuniti prazninu nastalu Modrićevim odlaskom", zaključuju o budućnosti kraljevskog veznog reda. Mladi Englez trebao bi u Real stići ovog ljeta, a Modrićeva minutaža time bi se vjerojatno bitno smanjila. Upravo iz tog razloga mogao bi biti skloniji odlasku.

 

 VEZANI ČLANCI:

Osim Modrića, razgovara se i o odlasku još jednog madridskog veterana, Francuza Karima Benzeme, u Saudijsku Arabiju. Njemu ponuđen iznos i dalje nije poznat, a procjene se kreću od 100 milijuna do 400 milijuna za dvije sezone koliko je dobio i legendarni Portugalac Cristiano Ronaldo koji ove sezone igra za Al-Nassr.

VIDEO Pola milijuna čitatelja dalo je mišljenje treba li Modrić ostati u Realu: Ovo su rezultati

Komentara 4

Avatar Idler
Idler
11:46 01.06.2023.

Sretno kam god išel/ostal !

TO
tomislav10
12:02 01.06.2023.

Mislim da je tako nešto sasvim logičan odabir Luke (ako je ova vijest naravno istinita). Već nekoliko godina svako proljeće čeka hoće li se Real smilovati i produžiti mu ugovor, ovako odeš, uzmeš zadnje novce od igranja nogometa i miran si do kraja života. I ne samo ti tj. Luka.

FO
forfun
12:22 01.06.2023.

Nešto valjda ide i Mamići od tog transfera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije