Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA DJEVOJKA

Zvijezda Reala ne želi dati više od 1200 eura za alimentaciju, poznata manekenka traži više

Karolina Lima/Instagram
31.05.2023.
u 15:37

Brazilski nogometaš nudio je Karolini 1200 eura mjesečne alimentacije, iako godišnje u 'kraljevskom klubu' zarađuje sedam milijuna eura. Bivša djevojka je tražila znatno veću alimentaciju, a Brazilac je to odbio

Brazilska manekenka Karolina Lima plijeni pažnju obožavatelja na društvenim mrežama. Ne samo zanosnim fotografijama, već i porukama koje je upućivala svojem bivšem poznatom nogometašu. 

Karolina je bivša djevojka Edera Militaa (25) koja je Realovoj zvijezdi rodila kćer, a par je prekinuo neposredno prije nego što je manekenka rodila malenu Ceciliju.

Brazilski nogometaš nudio je Karolini 1200 eura mjesečne alimentacije, iako godišnje u 'kraljevskom klubu' zarađuje sedam milijuna eura. Bivša djevojka je tražila znatno veću alimentaciju, a Militao je to odbio.

VEZANI ČLANCI:

Karolina se trenutno nalazi u Miamiju, gdje je prisustvovala košarkaškoj utakmici između Heata i Boston Celticsa, a društvo joj na pješčanim plažama radi jedna od najpoznatijih nogometašica svijeta, Alisha Lehmann.

- U šoku sam. Na plaži nema gotovo nikoga, a muškarac je sjeo pokraj mene, pogledao me u oči i pitao: "Hoćeš se seksati?". Nije ni čudo da je to tražena destinacija - ispričala je Brazilka svojim pratiteljima, njih četiri milijuna, doživljaje s pješčane plaže.

 

Komentara 1

LA
lajh1985
23:28 31.05.2023.

i jel se poseksala ili nije? Ili je premalo ponudil?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije