Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKSUZAN ŽIVOT

VIDEO Objavljeno sve o Modriću: Zavirite u luksuznu vilu i ergelu skupocjenih automobila

Modrić
Foto: Printscreen Youtube
1/5
31.05.2023.
u 12:33

Modrić, kao i brojni nogometaši, ima ergelu luksuznih automobila, napominje se. To su Audi Q7, Bentley Continental GT... Luka ima i električni automobil, Teslin Model S koji je platio oko 65 tisuća eura.

Na YouTubeu često osvanu videi o životima slavnih i bogatih. Ovaj je put kanal GoalNiza "secirao" Luku Modrića. Počeli su s osobnim podacima o Modriću. Navode da je njegov nogometni put nevjerojatan i inspirativan te da je od pastira došao do svjetskog vrha.

Počeli su s osnovnim podacima o hrvatskom nogometašu, od toga da je rođen 9. rujna 1985. godine u Zadru, visok 172 cm i ima 65 kilograma... Roditelji su mu otac Stipe i majka Radojka te ima dvije sestre.

S prekrasnom suprugom Vanjom vjenčao se 2010. godine, a dobili su troje djece – Ivana, Emu i Sofiju.

Zatim slijedi dio oko novca. Navodi se da je Modrićevo bogatstvo 2022. godine procijenjeno na 75 milijuna eura.

>> Video o Modriću

Spominju da je Modrić 2019. godine za 12 milijuna eura kupio luksuznu kuću u Madridu. Kuća ima teretanu, devet spavaćih soba i isto toliko WC-a, bazen... Tu je i kućno kino s 12 mjesta, vinski podrum te golema soba za djecu koja ima umjetnu stijenu za penjanje. To je dom obitelji Modrić u Španjolskoj.

Modrić kao i brojni nogometaši ima ergelu luksuznih automobila, napominje se. To su Audi Q7, Bentley Continental GT... Luka ima i električni automobil, Teslin Model S koji je platio oko 65 tisuća eura.

>> Pogledajte i video

 

Ključne riječi

Komentara 14

CH
Challenger
14:06 31.05.2023.

Koliko znam nije ukrao nego zaradio svojim talentom! Neka ima i neka uživa!!

MA
malaliba
13:45 31.05.2023.

Pa nek ima, nitko mu to nije poklonio, a ako ga usporedimo sa neki drugim nogometašima ima malo.

OB
ObičanČovjek
00:35 01.06.2023.

Dragi Luka, Živimo u svijetu i vremenu u kojem tvoja noga vrijedi više od bilo čije pameti. Nije tvoja krivnja. Prosječna bakica iz Gline i okolnih sela nema za topli dom koji joj je srušen u potresu.. Nije njena krivnja.. Sjedni u neki od svojih automobila.i peovozaj se tamo. Možda tvoja iduća investicijska odluka bude izgraditi tamo koju kuću i omogućiti nekome da dostojanstveno umre... Tesla i Musk i Bentley.. svi će oni sigurno preživjeti i bez tebe. A bakica u Glini umire od hladnoće, straha... čekajući da možda ipak netko skrene pogled i na nju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije