Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMISTIČAN POGLED

Liječnik reprezentacije o Duvnjaku i Cindriću: Možda ih vidimo u momčadi

Graz: Hrvatska protiv Bjelorusije slavila s uvjerljivih 31-23
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
10.01.2022.
u 15:52

- Domagoj i Luka su, nažalost, pozitivni i morat će ostati ovdje u Osijeku. Testirat ćemo ih iz dana u dan i kad budu negativni, moći će se priključiti momčadi.

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju dočekala je grozna vijest uopći putovanja na Europsko prvenstvo - Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić još su uvijek pozitivni na koronavirus pa ostaju u Osijeku. Više o tome je komentirao liječnik reprezentacije dr. Tomislav Kukin.

- Domagoj i Luka su, nažalost, pozitivni i morat će ostati ovdje u Osijeku. Testirat ćemo ih iz dana u dan i kad budu negativni, moći će se priključiti momčadi. Pozitivno kod pozitivnih je što su klinički jako dobro, ali kažem, ako bi stvar išla dobro, možda ih vidimo u momčadi - izjavio je i dodao:

Foto: HRS

- Ostali su negativni i mislim da je situacija u tom smislu stabilna.

Dakle, treba biti optimist pa se nadati da će za utakmicu s Francuzima ponajbolji i jedni od najvažnijih reprezentativaca biti dio momčadi.

Komentara 1

RA
radolizem
22:01 10.01.2022.

Dobro, Domagoj Duvnjak ima 34 godine. Ovo mu je vrlo vjerojatno posljednje EP, ne vjerujem da će još igrati. Ovo mu je druga korona u 12 mjeseci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije