Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI MADRIĐANI

Legendarni trener nahvalio veznjaka Reala: On nije normalan!

LaLiga - Celta Vigo v Real Madrid
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/3
20.10.2022.
u 09:59

Kako je krenulo, zanimljiva oklada neće ga stajati posla u Kraljevskom klubu.

Real Madrid sazdan je od doista čudesnih igrača. Karim Benzema neki je dan osvojio Zlatnu loptu, Luki Modriću ista je nagrada pripala 2018. godine, ali ni drugi članovi svlačionice ne smiju proći bez pohvala. Istinska su momčad, koja se upotpunjuje i zajedničkim snagama dolazi do rezultata i nagrade.

A predvodi ih Carlo Ancelotti, 63-godišnjak kojeg bez mnogo rasprave možemo uzvrstiti u trenerske velikane modernog nogometa. Talijanski trener svjestan je njihovih mogućnosti, no rečenica kojom se prije dva mjeseca našalio na svoj i račun jednog igrača jer je smatrao da se nikako neće ostvariti, sada je ponovno aktualna.

Dotiče se veznjaka Federica Valverdea (24), kojem je u humorističnom tonu u kolovozu 'zaprijetio' da će dati ostavku s mjesta trenera ako u novoj sezoni ne zabije deset pogodaka. Urugvajac, koji se kroz karijeru nije nazabijao, već je na šest pogodaka od njegove izjave. Pet je zabio u prvenstvu, jedan u Ligi prvaka.

- Fede Valverde nije normalan! Vjerujem da će Fede zabiti više od deset golova ove sezone... Dakle, moj posao je siguran - ispričao je Ancelotti. 

Valverde je u Real stigao 2016. godine iz matičnog Penarola. Prvu je sezonu proveo igrajući za B momčad, da bi nakon povratka s posudbe u Deportivu 2018. zaradio promociju u prvu ekipu Kraljevskog kluba. 

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Christiana Ronalda

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:45 20.10.2022.

Toliko zabija i Pašalić !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije