Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRENER

Krznar nakon utakmice: Ovo je uspjeh i Zorana Mamića. Zoki, čestitam ti...

Uzvratna utakmica osmine finala Europske nogometne lige: GNK Dinamo Zagreb -  Tottenham Hotspur
Goran Stanzl/PIXSELL
18.03.2021.
u 22:28

Okrećemo se Gorici, HNL-u, jer je naše prvenstvo ono što nam omogućava da igramo ovakve velike utakmice. Domaće prvenstvo je naš fokus. Moramo biti prvaci - kazao je popularni Krki

Mnogi su sumnjali u uspjeh Dinama protiv velikog Tottenhama, ali su Modri šokirali sve koji su gledali večerašnji susret i u Maksimiru nakon 120 dugih minuta slavili čudesnim hat-trickom Mislava Oršića i ukupnim rezultatom 3:2 nakon dvije odigrane utakmice. Time su ispisali povijest i prošli u četvrtfinale Europske lige. 

Na klupi Dinama nije bilo pravomoćno osuđenog Zorana Mamića. Mijenjao ga je njegov dugogodišnji suradnik i prijatelj Damir Krznar. 

- Divna utakmica. Utakmica koju sanjate, ali koju se ni ne usudite sanjati. Čestitke cijelom stožeru, cijelom klubu, svim igračima. I onima koji danas nisu bili na popisu - rekao je Krznar nakon utakmice pa pojasnio kako je Dinamo pobijedio:

- Tottenham je ostao što je ostao, mi smo napravili korekciju u svojoj momčadi, vidjeli gdje smo griješili. Zaustavili smo prolazak kroz sredinu, tu nam nisu niti jednom prošli, a pustili smo im bokove. Polukontra i kontra su sjajno funkcionirali - govorio je Krznar pa se osvrnuo na moguće protivnike u četvrtfinalu:

- Neka nam Fortuna donese koga god. Pripremit ćemo se za sve  - kratko je prokomentirao. 

- Potrošila nas je ova utakmica. Fizički i psihički. Potrošit će nas i  još sat, dva emocionalno, haha. Ali nakon ponoći akcija Tottenham prestaje. Okrećemo se Gorici, HNL-u, jer je naše prvenstvo ono što nam omogućava da igramo ovakve velike utakmice. Domaće prvenstvo je naš fokus. Moramo biti prvaci - kazao je popularni Krki pa zaključio:

- Moram dodati i ovo. Ovaj uspjeh je i djelo Zorana Mamića. Zoki, čestitam i tebi.

Ključne riječi

Komentara 18

PP
plavac plavi
22:50 18.03.2021.

Bravo Damireee!! Tako se ponaša korektan čovjek!! Zoran je zaslužio čestitku, zahvalu i isticanje, jer je ovaj Dinamo najviše njegovo djelo, a i brata mu Zdravka!!

Avatar CUBE
CUBE
22:50 18.03.2021.

Jako lijepo od Krznara što je odao priznanje Zoranu kao treneru jer ne stvara se ekipa u 2 dana. Velik čovjek = velik trener, ako bog da

Avatar gusjenica
gusjenica
22:38 18.03.2021.

Čestitke svim igračima. Sretan sam !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije