Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sp katar 2022

Kalkulacije: Što ako Hrvatska bude imala isti broj bodova kao Maroko ili Belgija? Evo scenarija

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Kataru
Goran Stanzl/PIXSELL
23.11.2022.
u 14:26

Donosimo vam sve scenarije što će se dogoditi ako vatreni budu imali jednak broj osvojenih bodova kao suparnici.

Vatreni su u premijernom nastupu na 22. svjetskom prvenstvu u Kataru odigrali neriješeno bez pogodak protiv repezentacije Maroka. 

Iako je za to još relativno rano, pojavile su se kombinacije što će se dogoditi ako Hrvatska bude imala isti bodovni saldo kao Maroko ili Belgija

>> Analiziramo igru Hrvatske i probleme koji čekaju Dalića nakon prve utakmice, u studiju Stjepan Tomas

Također, nije nemoguće kako će sve tri momčadi imati jednak broj bodova, primjerice po pet bodova, pa su scenariji idući...

U slučaju jednakog broja bodova, prvi kriterij određivanja poretka je gol-razlika, a onda broj postignutih golova, nakon toga se gleda međusobni omjer. Ako su u igri više od dvije momčadi, računaju se osvojeni bodovi u međusobnim susretima pa gol-razlika u međusobnim susretima i na kraju broj zabijenih golova. 

U slučaju da sve bude izjednačeno i dalje , onda bi se gledao kriterij fair playa. Žuti karton vrijedi jedan negativan bod, drugi žuti tri, izravni crveni četiri, a žuti i izravni crveni pet negativnih bod. 

Večeras od 20 sati igraju Belgija i Kanada, pretpostavljamo da će nakon tog ogleda situacija biti puno jasnija, za pretpostaviti je da će Hazard i ekipa slaviti. 

Standings provided by Sofascore
 

>> Haidar Diab: Prije bih talibanima dao da rade SP! I Morgan Freeman je došao za pare

 

Komentara 32

DU
Deleted user
14:44 23.11.2022.

Jučer sam realan napisao da ovo bude izgledna "0" .I pogodio.Kanadu budemo dobili ,Belgiju prognoziram isto "0". No iduća runda se križa sa vjerojatno Njemačkom i Španjolskom i tu je priči kraj za grupu F. .Ako i prođemo.Treba biti realan i reči da je sam plasman za zemlju od 3,8 mil stanovnika velik uspijeh.Svakih 20 godina može se desiti neki izvanredni uspijeh, ali budalaštine kako ćemo i ove ponoviti Rusiju mogu očekivati samo vrlo nerealni ljudi..

ZA
zagi101
14:41 23.11.2022.

kakvi scenariji , ako ne pobijedimo canadu ajmo doma

Avatar spin
spin
14:58 23.11.2022.

Muka mi je više od kombinatorike. Ili igrajte ili se gubite iz Katara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije