Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ZADOVOLJNI

Navijači rekli svoje: Hrvatska i Maroko odigrali su najlošiju utakmicu Svjetskog prvenstva

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Katru
Igor Kralj/PIXSELL
23.11.2022.
u 13:58

Iako je ova utakmica za sve navijače Hrvatske imala posebnu napetost i vrijednost zbog tog navijačkog aspekta, neutralnim gledateljima nije pružila gotovo pa nikakva uzbuđenja

Hrvatska reprezentacija otvorila je svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru remijem bez pogodaka protiv reprezentacije Maroka u Al Khoru na stadionu Al Bayt.

Iako je ova utakmica za sve navijače Hrvatske imala posebnu napetost i vrijednost zbog tog navijačkog aspekta, neutralnim gledateljima nije pružila gotovo pa nikakva uzbuđenja.

To je i potvrđeno na nogometnoj aplikaciji SofaScore, gdje nogometni ljubitelji imaju mogućnost ocijeniti kvalitetu utakmice od 1 do 10. Utakmica Hrvatske i Maroka je u ovom trenutku ocijenjena kao najlošija utakmica na Svjetskom prvenstvu s ocjenom 4.4.

Bila je to već treća utakmica na prvenstvu bez pogodaka od odigranih devet susreta, nakon što su u utorak Danska i Tunis te Meksiko i Poljska odigrali utakmice bez pogodaka, ali i oba ta susreta gledateljima su bila zanimljivija (Danska - Tunis s ocjenom 5.0 i Meksiko - Poljska s ocjenom 5.1).

Foto: sofascore

Trenutno najbolje ocijenjena utakmica je, očekivano, utakmica s najviše pogodaka, susret Engleske i Irana u kojem je momčad Garetha Southgatea slavila rezultatom 6:2. Ocijenjena je s visokom 8.2 ocjenom.

 

Komentara 10

PU
Pametan-u-moru-ludih
14:09 23.11.2022.

Ma kakvi "Vatreni"? Ovo su Ledeni...

DU
Deleted user
15:11 23.11.2022.

Vlašića, Kramarića i Dalića van!! Modrića za Trenera-Igrača!!!

ME
Meter
15:46 23.11.2022.

Bezvoljni milijunaši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije