Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNI FANATIK

Kinez umro zbog neispavanosti od gledanja utakmica SP-a?

Navijači
Sanjin Strukić/PIXSELL
16.06.2014.
u 14:39

Nesretni dvadesetpetogodišnjak je pronađen nakon utakmice između Nizozemske i Španjolske koju su Nizozemci dobili 5:1, a zbog velike vremenske razlike od 11 sati između Šangaja i istočne obale Brazila navijač je morao probdjeti cijelu noć.

Iako reprezentacija Kine ne nastupa u Brazilu, stanovnici najmnogoljudnije svjetske zemlje vjerno prate utakmice Svjetskog prvenstva.

U kineskom gradu Suzhoua koji se nalazi u blizini Šangaja dogodilo se nešto uistinu neobično. Strastveni ljubitelj nogometa pronađen je mrtav u svom stanu rano ujutro u subotu.

U tome ne bi bilo ništa neobično da uzrok smrti nije poremećaj sna.

Naime, nesretni dvadesetpetogodišnjak je pronađen nakon utakmice između Nizozemske i Španjolske koju su Nizozemci dobili 5:1, a zbog velike vremenske razlike od 11 sati između Šangaja i istočne obale Brazila navijač je morao probdjeti cijelu noć. Zbog toga liječnici pretpostavljaju da je uzrok smrti nedostatak sna.

Ipak, ne isključuju mogućnost da je do smrti došlo zbog iscrpljenosti ili srčanog udara.

Zanimljivo, ovo nije prvi takav slučaj u Kini. Prije dvije godine Kinez Jiang Xiaoshan, navijač Engleske i Francuske, preminuo je nakon što je 11 noći neprekidno gledao utakmice Europskog nogometnog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije