Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Jurčić: Dinamo jači od Apoela? Nemam pojma...

Kruno Jurčić
Marko Prpić
26.11.2011.
u 12:53

Dinamov trener Kruno Jurčić nada se da će prvenstvo do kraja biti regularno. Modri u nedjelju gostuju u Zaprešiću kod Intera (15 sati)

Dinamo je uoči gostovanja kod diva iz predgrađa u karanteni.

- Tonel je ozlijedio zadnju ložu i neće konkurirati za susret, po posebnom programu trenira i Sammir. Svi ostali spremni - kazao je Jurčić.

Trener modrih o Interu govori biranim riječima.

-  Nakon nekoliko dobrih utakmica Inter je u silaznoj putanji. No, nisu bezopasni. Nekoliko igrača Intera zavrjeđuje posebnu pažnju, ali mi nakon Madrida želimo pokazati da možemo i želimo jesenski dio prvenstva završiti na najbolji način.

Jurčić je govorio i o regularnosti lige. Karlovac nije doputovao u Rijeku, Hajduk će igrati protiv juniora Šibenika...

- Nije normalno ovo što se događa, ali moram iskazati solidarnost, pogotovo kad vidim da moj kolega Tomić ne zna ni s kim će istrčati na teren. Regularnost je ozbiljno narušena, a jedino se nadam da će se zadržati kompaktnost lige.Najbitnije je da se tim igračima osigura egzistencija - kazao Dinamov trener te dodao:

- Sljedeće godine godine slijedi smanjenje lige. Mora se napokon realno reći u kojim se sredinama u ovim okolnostima može igrati prvoligaški nogomet.

A kako komentirate izjavu trenera Apoela da Dinamo ima jaču momčad od ciparskog hita Lige prvaka?

- Nemam pojma - kratak je bio Dinamov trener Jurčić.

Ključne riječi

Komentara 23

ZA
zagy111
16:01 26.11.2011.

jbt za pocetak Dinamo bi postao jaci da se rjesi ovog majmuna od trenera

OB
-obrisani-
13:24 26.11.2011.

Dinamo jači od Apoela? Nema pojma onaj što to tvrdi jer Dinamo je jači od Reala, Lyona i Ayaxa.....

LU
luanti
14:54 26.11.2011.

kakav jad od ljudi komentira strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije