Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN POČETAK

Kad već neće prva momčad: Juniori Hajduka uspješno startali u Ligi prvaka i deklasirali Gabalu

HNK Hajduk
12.09.2022.
u 19:27

Dok se seniorski pogon nalazi u velikoj krizi, mladi talenti su ubilježili uvjerljivu pobjedu.

Naš drugi predstavnik u Ligi prvaka, Hajduk, također je uspješno započeo kampanju u ovosezonskoj kampanji juniorskog natjecanja.

'Bili tići' su bez problema slavili na Poljudu protiv Gabale s visokih 3:0 i tako praktički osigurali prolazak u iduću fazu natjecanja.

Hajduk je poveo u 24. minuti kada zbog igranja rukom za splitski klub dosuđen jedanaesterac kojeg je realizirao JereVrcić. Marin Ćalušić je u 50. minuti zabio za 2:0 nakon lijepe akcije, a treći gol za aktualne hrvatske prvake sedam minuta prije kraja glavom je zabio Krešimir  Nazor.

Ukoliko bijeli prođu Gabalu u drugom kolu Uefine Lige mladih, ide na boljeg iz ogleda kazahstanske Astane i albanske Apolonije, što su svakako prolazni protivnici. 

Uzvratna utakmica igra se 4. listopada u Azerbajdžanu.

>> Pogledajte i video slavlja igrača Hajduka i Torcide nakon najveće pobjede pod vodstvom trenera Dambrauskasa 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije