Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUGLO OD STADIONA

Maksimir – epicentar svih potresa u Zagrebu: Kako je ruševno zdanje ugostilo europskog velikana, a nije se srušilo od srama

12.09.2022.
u 17:40

Sve da je Crkva prodavala svoje zemljište po tržišnoj cijeni, Bozanić i Bandić bi se lako našli

Komentara 24

DI
dinamo
19:39 12.09.2022.

dinamo želi graditi stadion svojim novcem ali tomašević neda jer je dinamo jeda od simbola hrvatstva.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:53 12.09.2022.

Ne želim niti čuti o ruglu i stadionu. Šutiti trebaju svi članovi HNSa, svi članovi uprave Dinama i svi novinari u RH. Što se sada pjenite gospodo ? Gdje ste bili kada se jamilo stotine milijuna kuna javnog novca koje su "ulagane" u stadion ? Kada ste pozivali USKOK da pročešlja ključne aktere, da se zaključi koje su se vile radile u okolici Zagreba ?

DE
derin
18:17 12.09.2022.

Gospodo, cca 30 milijuna eura ove godine samo od LP-a, a gdje su prijašnje godine, Europa i transferi. Odvojite 5 milijuna eura sa strane za novi stadion, dobar početak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?