Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Jug pokleknuo protiv Recca, no u finalu su pirejski Hrvati

Jug
Foto: Robert Anic/PIXSELL
08.06.2018.
u 22:51

U zvijezdu večeri prometnuo se veteran Tempesti koji je obranio čak 17 udaraca jugaša

Nakon što su u četvrtak u četvrtfinalu svladali europskog prvaka mađarskog Szolnokija, vaterpolisti Juga nisu na završnom turniru Lige prvaka u Genoi uspjeli napraviti još jedan pothvat. 

U polufinalu su poraženi od domaćeg Pro Recca minimalnim rezultatom s 8:9 (2:3, 1:1, 2:2, 3:3). Pogotke za našu momčad postigli su Fatović (2), Joković, Garcia, Ivanković, Rašović, Renzuto i Benić. Solidan je s 11 obrana bio vratar Bijač, no u zvijezdu večeri prometnuo se njegov kolega na suprotnim vratima veteran Tempesti koji je obranio čak 17 udaraca jugaša. Što se strijelaca tiče, Recco je predvodio Filipović s tri pogotka. 

Jug je najbolje razdoblje imao od 10. do 19. minute, kad je zaostatak od 2:4 pretvorio u prednost 5:4. No, tada su suci (Naumov i Alexandrescu) u međusobnom naguravanju Lončara i Gitta vidjeli razlog da obojici pokažu crveni karton, čime je bitno oslabljena naša momčad koja je ostala bez prvog sidraša. 


  
Suparnik Pro Reccu u sutrašnjem finalu (20.30, Arenasport) bit će grčki Olymiakos za koji igraju i naši Pavić, Bušlje i Obradović. Grci su u polufinalu sa 6:4 pobijedili Barcelonetu, a naši su bili među najboljima. Pavić je skupio 11 obrana, Bušlje je zabio dva a Obradović jedan pogodak. Jug će se s Barcelonetom boriti za treće mjesto (19).
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije