Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO

Jović: Nemamo potporu golmana, stručni stožer ima dosta toga za analizirati

Zagreb: Konferencija za medija rukometnog kluba PPD Zagreb
Luka Stanzl/PIXSELL
20.01.2022.
u 17:26

- Ne znam je li bio do promjene grada, do Crne Gore, mladih igrača u reprezentaciji, ali ovo nije bilo dobro. Ne znam je li ovo samo loš dan ili je to naša kvaliteta, ne znam točno što reći..

U Budimpešti su izabranici Hrvoja Horvata naletjeli na iznimno čvrste i dobro pripremljenu crnogorsku reprezentaciju koja je imala raspucane vanjske igrače i sjajnog vratara Nebojšu Simića koji je imao 14 obrana i proglašen je igračem utakmice.

Hrvatski rukometaši poraženi su od Crne Gore s uvjerljivih 26-32 (9-15) u utakmici prvog kola drugog kruga na Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj, odigranoj u četvrtak u Budimpešti.

Za RTL je Božidar Jović prokomentirao susret:

- Ne znam je li bio do promjene grada, do Crne Gore, mladih igrača u reprezentaciji, ali ovo nije bilo dobro. Ne znam je li ovo samo loš dan ili je to naša kvaliteta, ne znam točno što reći...

- Nemamo potporu golmana, što je vidljivo, to nam treba. To je Simić odlično pokazao. Ima puno toga da sturčni stožer analizira prije Danske i prije nastavka natjecanja - rekao je Jović.

Komentara 3

RA
radolizem
19:21 20.01.2022.

Dakle, kada izbornik Hrvoje Horvat u reprezentaciju zove Gojuna, Musu, Alilovića, onda je to znak da nismo na dobrom putu. Najgore je kada za neuspjeh okrivi mlade igrače! Tko će mu igrati na slijedećem velikom natjecanju kada proziva ove mlade igrače? Da li će zvati Kaleba, Džombu, Golužu? Odmah večeras smijeniti Hrvoja Horvata.

RA
radolizem
19:17 20.01.2022.

To je nastavak pada hrvatske rukometne reprezentacije. Počelo je na SP u Egiptu 2021., pa se nismo plasirali na Olimpijske igre u Tokiju , a sada gubimo i od Crne Gore sa 6 golova razlike. Dakle, riječ je o kontinuiranom padu.

DM
drazen.muhvic
19:49 20.01.2022.

Stručni stožer? Hoće reći - Gobac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije