Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznijeli ga na nosilima

Još jedna teška ozljeda: Svi su zanijemili nakon užasnog pada braniča kojeg pamte i Hrvati

Euro 2020 - Group B - Finland v Russia
Foto: EVGENIA NOVOZHENINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
16.06.2021.
u 18:00

Mario Fernandes teško se ozlijedio tijekom utamice Rusije i Finske.

 U susretu 2. kola B skupine Europskog nogometnog prvenstva Rusija je u St Peterburgu pobijedila Finsku sa 1-0 ostavši u igri za prolaz u osminu finala.

Utakmicu je obilježila i teška ozljeda Maria Fernandesa, Brazilca s ruskim državljanstvom, koji je u 25. minuti nezgodno pao nakon jednog zračnog duela pred finskim vratima.

ST PETERSBURG, RUSSIA – JUNE 16, 2021: Finland's Jere Uronen (L) and Russia's Mario Fernandes in their UEFA Euro 2020 Group B football match at Gazprom Arena Stadium. Stanislav Krasilnikov/TASS Photo via Newscom Newscom/PIXSELL
Foto: STANISLAV KRASILNIKOV/Newscom/PIXSELL

Skočivši sa suparnikom Danielom O'Shaughnessyjem, glavom je zahvatio loptu, no potom nekontrolirano pao na leđa. Utrčala je odmah liječnička ekipa, imobilizirali su mu vrat i na nosilima je iznesen s terena. Odmah je prebačen u bolnicu u Sankt Peterburgu.

Fernandesa inače pamte i hrvatski navijači jer je na SP-u prije tri godine postigao gol u četvrtfinalnom susretu kojim je Rusija u produžecima izborila jedanaesterce. No, potom je u raspucavanju promašio s bijele točke i bio jedan od tragičara ruske momčadi.

Video - Mario Brkljača o utakmici Hrvatske i Engleske: 'Oni su favorit prvenstva, mogu složiti tri dobre momčadi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije