Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši prvak

Jeziv prizor! Ruka mu se inficirala kao u hororu, bišeg poslodavca ne zanima što će i kako će

Tim Sylvia
Foto: Screenshot
04.06.2020.
u 09:30

Sylvia je ustvrdio da je u pitanju posljedica loše obavljene operacije

Tim Sylvia, bivši UFC-ov prvak teške kategorije, prikazao je na Instagramu na što mu izgleda ruka te je kazao da je to posljedica loma koji je doživio 2004. godine tijekom borbe protiv Franka Mira.

Sylvia je ustvrdio da je u pitanju posljedica loše obavljene operacije te istaknuo da je organizacija UFC odbila podmiriti troškove novog tretmana, prenosi portal Fightsite.

Na svoj Instagram profil postavio je dvije fotografije na kojima se vide dva ožiljka za koja tvrdi da su nastali od šarafa koji pokušavaju izaći iz ruke. 

- Ruka mi stvara probleme već otprilike godinu dana. Šarafi koje sam zaradio od loma ruke iz borbe protiv Franka Mira pokušavaju izaći van. Moj liječnik je kontaktirao UFC budući da su oni platili prvu operaciju. Međutim, odgovorili su mi da to više nije njihov problem te su odbili podmiriti troškove nove operacije. Nisam osiguran i novi zahvat će me koštati podosta, preko deset tisuća dolara - napisao je Sylvia.

Kako mu ruka izgleda pokazao je i na jednom videu snimljenom nakon toga. 

Sylvia je u međuvremenu pokrenuo akciju prikupljanja novaca za operaciju. Tamo je kao cilj naveo 20 tisuća dolara. Do sada je uspio prikupiti osam, dok bi ostatak morao pronaći do 9. lipnja.

Sylvia je prije više od 15 godina dva puta osvajao naslov UFC-ovog prvaka teške kategorije. Promociju je napustio 2008., a umirovio se pet godina kasnije. Danas živi povučenim životom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ufc @ufcfightpass @ufconfox @danawhite #ufc #ufcchampion #ufchwchamp

A post shared by Tim Sylvia (@timsylviamma1) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije