Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branič St. Mirrena Darren McGregor tvrdi:

"Jelavić će odlučiti Old Firm i donijeti naslov Rangersima"

\'Ranger\'s Nikica Jelavic celebrates scoring during the Clydesdale bank Scottish Premier League match at New Douglas Park, Hamilton. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
22.04.2011.
u 11:20

Branič St. Mirrena Darren McGregor u samo tjedan dana igrao je protiv dva najbolja škotska kluba – Celtica i Rangersa.

I za njega nema dvojbe.

– Nikica Jelavić najbolji je igrač protiv kojega sam igrao! Ubojiti strijelac odlučit će Old Firm i pogurati Rangerse prema drugom uzastopnom naslovu – ističe McGregor.

Član St. Mirrena kaže da ne želi ispasti arogantan, jer i Celtic je, kaže, veliki klub, no Rangersi su im zadali puno više problema. Posebice hrvatski reprezentativac.

– Tako je inteligentan u svom postavljanju u napadu. Stojite li mu predaleko, nemoguće ga je zaustaviti. Ako ste mu, pak, preblizu, okrene vas u tren oka. Dovoljna mu je i poluprilika da zabije – sipao je komplimente stoper St. Mirrena na Jelavićev račun.

Komentara 2

DU
Dubrovcanin
14:30 22.04.2011.

CELTIC!!!

OB
-obrisani-
21:56 22.04.2011.

Jos samo da sve to o Jelavicu i Bilic shvati.....Dudua odmah iz njega ....i da jos uspije ispraviti lijevi bok i napad gdje bi nam bio kraj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije