Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Jel' to moguće? Novi veliki gaf Uefe uoči finala, krenule teorije zavjere

Luka Modrić Real madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.05.2018.
u 11:17

Ako se ovi sastavi pokažu točnima od prve minute na terenu ćemo imati dva Hrvata - Dejana Lovrena i Luku Modrića, dok će Mateo Kovačić priliku čekati s klupe.

Uefa nastavlja s velikim gafovima uoči finala Lige prvaka. Nakon što su nedavno objavili da je Liverpool novi prvak Europe, ovog puta su objavili sastave za večerašnji okršaj.

To je potaknulo nove teorije zavjere jer poznato je da se sastavi objavljuju sat vremena prije početka utakmice.

Iz Uefe su se oglasili i rekli da je bilo samo riječ o testiranju.

Ako se ovi sastavi pokažu točnima od prve minute na terenu ćemo imati dva Hrvata - Dejana Lovrena i Luku Modrića, dok će Mateo Kovačić priliku čekati s klupe.

Luka Modrić Real madrid
1/8

Sastavi:
Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Milner, Salah, Firmino, Mane. Klupa: Mignolet, Clyne, Klavan, Moreno, Lallana, Can, Solanke.

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modrić, Casemiro, Kroos, Isco, Ronaldo, Benzema. Klupa: Casilla, Nacho, Bale, Vazquez, Hakimi, Asensio, Kovačić.

Komentara 7

DH
dalibor.hren
15:19 26.05.2018.

Je li ovaj članak napisala Karolina Lubina?

Avatar Niškorist
Niškorist
13:25 26.05.2018.

Laže !

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
11:42 26.05.2018.

Je je majdak u pravu si nevjerovatno je sta ti pises i clanak ti drzi vodu jos 10 sati dok ih Real ne natrpa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije