Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalio vatrene

Fatih Terim: Hrvatska može daleko na Euru!

Fatih Terim
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
13.06.2016.
u 10:15

– Igrali smo protiv jako snažne ekipe. Ako Hrvatska prođe skupinu, može otići jako daleko na ovom Europskom prvenstvu. Mi moramo odigrati puno bolje u iduće dvije utakmice

Iako su igrači turske udarali naše, na kraju je momčad Fatiha Terima dobila najveću pljusku. Bila im je bolna ta 41. minuta kada je Modrić stisnuo za 1:0, vatrenima donio pobjedu, a turski vođa nije uspio ponoviti 2008. godinu:

– Naši najbolji igrači Arda Turan i Hakan Calhanoglu nisu odigrali onako kako znaju, ali to se događa. Da su bili na svojoj uobičajenoj razini, tada bismo ostvarili bolji rezultat. Imali smo veliku priliku da povedemo. Da se to dogodilo, možda bi bilo drukčije, rekao je Terim poslije utakmice i pohvalio Hrvate:

– Igrali smo protiv jako snažne ekipe. Ako Hrvatska prođe skupinu, može otići jako daleko na ovom Europskom prvenstvu. Mi moramo odigrati puno bolje u iduće dvije utakmice.

Hrvatska novi susret ima u petak protiv Češke, dok Turska svoj drugi susret igra protiv aktualnih europskih prvaka Španjolaca.

>> Turska legenda se ispričala zbog poraza od Hrvatske

Komentara 2

RZ
rebel.zg
10:24 13.06.2016.

Nek turci uzmu spanjolcima bod, mi dobimo čehe i onda nam treba x protiv spanjolske za 1 mjesto

MA
Manolo46
13:52 13.06.2016.

Ako rješimo psihološki problem možemo daleko. To se vidjelo u prvom poluvremenu gdje Subašić nabija loptu a kad smo pokušali po zemlji nismo uspjeli izaći. Ne znam čega se bojimo? Tim igračima treba reći da je to samo nogomet da se opuste i da igraju najbolje što znaju. Drugo poluvrijeme smo igrali jako dobro, kad bi Badelj i Modrić dolje odigrali 2-3 pasa i kad bi nakon toga brzo izašli stalno smo bili opasni. I samo tako treba nastaviti. Igrački, od nas na ovom turniru nitko nije bolji, mi smo uz rame Njemačkoj, Španjolskoj, Engleskoj, Francuskoj, Belgiji, Italiji i ako suzbijemo tremu može pobjediti svaku od tih ekipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije