Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stefan Kuntz

Izbornik Turske: Hrvatsku čeka paklena atmosfera. Bit će to drugačija utakmica

Europa Conference League - Round of 16 - Second Leg - Sivasspor v Fiorentina
Foto: UMIT BEKTAS/REUTERS
1/3
26.03.2023.
u 21:21

Znam koliko su vatreni navijači Burse, istaknuo je njemački trener. Domaćine će bodriti više od 40 tisuća navijača.

Nakon remija protiv Walesa na Poljudu i pogotka primljenog u posljednjim trenucima utakmice (1:1), hrvatska nogometna reprezentacija mora se okrenuti novom izazovu. Naime, već u utorak vatreni gostuju kod reprezentacije Turske u Bursi pred više od 40 tisuća navijača. Naravno, naši nogometaši žele ostvariti pobjedu i tako popraviti dojam iz Splita, gdje ih je u 93. minuti šokirao Nathan Broadhead i poništio zgoditak Andreja Kramarića iz prvog dijela. 

Stefan Kuntz, izbornik Turaka koji su u prvom kolu s 2:1 na gostovanju porazili Armeniju, najavio je dvoboj protiv Dalićevih izabranika. Istaknuo je veliku podršku kao prednost. 

- Utakmica s Hrvatskom bit će potpuno drukčija. Nećemo biti favoriti. No, naši će navijači biti uz nas, stadion će biti prepun. Kada su emocije uključene u reprezentativne utakmice, izvedba je drugačija - rekao je turski izbornik Stefan Kuntz u najavi utakmice.

Stadion u Bursi prima 43 i pol tisuće navijača.

Soccer Football - UEFA Euro 2024 Qualifier - Group D - Armenia v Turkey - Vazgen Sargsyan Republican Stadium, Yerevan, Armenia - March 25, 2023 Turkey coach Stefan Kuntz Photolure via REUTERS/Vahram Baghdasaryan REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. Photo: VAHRAM BAGHDASARYAN/REUTERS
Foto: VAHRAM BAGHDASARYAN/REUTERS

- Znam koliko su vatreni navijači Burse. Atmosfera u Bursi uvijek je paklena i sigurno će biti poticajna za moje igrače. Bit će to drugačija utakmica - istaknuo je Nijemac.

Dvoboj počinje u 20.45 sati.

- Bit će to nezgodna i teška utakmica, Turska i mi smo favoriti za prva dva mjesta u ovoj skupini. Bitno je vratiti se da nas ne poljulja. Zasad nas nikad nije poljuljalo, nadam se da neće ni sad. Žao mi je najviše publike u Splitu i razočarani smo, ali ne smijemo dopustiti da posljedice budu velike. Imamo svoj cilj, a to je plasman za Euro - rekao je izbornik Zlatko Dalić na današnjoj konferenciji za medije. 

Komentara 1

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
22:11 26.03.2023.

Nije naš problem to njihovi deranje tamo već što ne znamo zabiti golove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije