Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO GOSTOVANJE

ANKETA Musa ili Kramarić - tko treba početi u napadu vatrenih protiv Turske?

Foto: Pixsell
1/3
26.03.2023.
u 18:28

Petković i Livaja zbog ozljeda ne putuju u Tursku pa je izbornik Dalić ostao na dvojici napadača. Ipak, istaknuo je kako neće zvati nikog novog kao zamjenu.

Nakon što su sinoć na splitskom Poljudu u posljednjim trenucima ispustili pobjedu u susretu protiv Walesa (1:1), nogometaše hrvatske reprezentacije već u utorak čeka ogled protiv Turske u Bursi. Podsjetimo, vatreni su okršaj s Velšanima otvorili na dobar način, u vodstvo nas je u 28. minuti doveo Andrej Kramarić, da bismo imali još nekoliko izglednih prilika za novi pogodak, koje nismo iskoristili. Tako je sve do treće minute sudačke nadoknade na semaforu stajao rezultat 1:0, a onda je u zadnjim trenucima Nathan Broadhead ugurao loptu u mrežu Livakovića i šokirao navijače. 

Loša vijest je i ozljeda Marka Livaje, koji neće moći konkurirati protiv Turaka. Zadobio je udarac u leđa tijekom prvog poluvremena, a zbog kojeg je morao izaći iz igre početkom nastavka. Ranije je otpao Bruno Petković pa nijedan od njih neće putovati na gostovanje. 

Ipak, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić je danas ranije na konferenciji za medije rekao da neće zvati novog napadača u ovom ciklusu.

 

- Neću zvati nijednog novog igrača. Imamo još i Musu i Kramarića za poziciju središnjeg napadača, pa ćemo razmotriti sve te opcije i vidjeti koja je najbolja opcija za Tursku - rekao je izbornik Dalić dan nakon remija protiv Walesa pa dodao:

1/8

- Moramo se vratiti. Nebitno je kad će nam osvojiti te bodove, bolje bi bilo što prije. Turska će biti nezgodna na gostujućem terenu, a s igračima moram razgovarati o koncentraciji. Nemam primjedbe na generalnu igru, dečki su ispoštivali sve, samo na tu koncentraciju.

 

Dakle, izbor je poprilično jednostavan - ili napadač Benfice koji je protiv Walesa debitirao, ili Hoffenheimov Kramarić koji je postigao taj jedini pogodak na utakmici. Stoga vas pitamo: tko bi po vama trebao biti u početnom sastavu protiv Turske? 

Tko treba početi u napadu vatrenih protiv Turske?

Komentara 7

BU
Bubalamala
19:57 26.03.2023.

Koncetraciju je pokvario sam Dalić kad je u zadnjim trenucima utakmice išao izvaditi Luku Modrića.

ZG
zg1985
18:43 26.03.2023.

najbolje vlasic i pasalic

T2
Tomo_20
18:35 26.03.2023.

Najbolje oboje i bit ce dobro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije