Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JURILI NA UTAKMICU

Policija na autocesti uhitila skupinu torcidaša. Pronašli su cijeli arsenal za premlaćivanje

Prije 72 godine osnovana najstarija navijačka skupina Torcida
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
26.03.2023.
u 18:02

Deset palica, četiri kabela, bengalke i sprejevi... Mladići nisu uspjeli otići na dvoboj Hrvatske i Walesa, a mogla bi ih čekati i poveća kazna.

Zadarska policija u subotu je oko 19 sati na autocesti uhitila petoricu pripadnika Torcide, koji se trenutno kod njih nalaze na obradi. Sada će se utvrditi hoće li biti prekršajno ili kazneno procesuirani. Uhićeni su iz Splita i okolnih mjesta, a riječ je o jednom devetnaestogodišnjaku,dvadesetogodišnjaku, dvadesetdvogodišnjaku, dvadesetrogodišnjaku i dvadesetšestogodišnjaku, javlja Slobodna Dalmacija

- Zbog Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima nad ovim sobama se trenutno provodi obrada a njihovo vozilo je zaustavljeno na cesti A1 između čvorišta Zadar 1 i Zadar 2. Informacije u medije o ovom događaju nismo davali i upravo zbog toga što obrada nad osobama još uvijek traje - rekla nam je glasnogovornica Pu zadarske Ivana Grbin.

Jurili su na utakmicu Hrvatske i Walesa na Poljudu, no brzina im nije bila najveći problem. Naime, petorka je u autu držala bogati arsenal za premlaćivanje - policija je kod njih pronašla deset teleskopskih palica, četiri kabela te nekoliko bengalki i pepper sprejeva.

Postavlja se pitanje jesu li mladići željeli izazvati nered na susretu, policija će pokušati saznati iz krim-obrade. Sporni arsenal će biti zaplijenjen, a ako se ne otkrije koja im je bila namjera, može ih se prijaviti i samo za to. 

Komentara 9

VE
Verwoerd
19:36 26.03.2023.

Uhićeni su iz Splita i okolice, tako piše u tekstu, uhvaćeni su kod Zadra, tako piše u tekstu, a žurili su na utakmicu Hrvatska Wales za koju u tekstu ne piše gdje se igrala pa pretpostavljam, ako su ovi išli iz Splita preko Zadra na utakmicu da se ta utakmica igrala ili u Zagrebu ili u Rijeci.

ZA
zagi101
22:39 26.03.2023.

planirali su izazvati incident, nikakvo iznenađenje za torcidu, fućka se njima za hrvatsku, ak hajduk nemre bit prvi ne treba ni bit nogometa, takvo je njihovo egoistično razmišljanje

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
20:06 26.03.2023.

Šokiran sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije