Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTAJU VANJSKI

Hrvatska u velikim problemima prije Eura! Zbog ozljede otpao važan igrač

Kairo: Hrvatski rukometaši lako svladali Bahrein rezultatom 28:18
Slavko Midzor/PIXSELL
03.01.2022.
u 17:39

U momčad ulazi Šime Ivić, član njemačkog Leipziga.

Nakon ozljede koju je zadobio na treningu, magnetska rezonanca pokazala je parcijalnu rupturu aduktora na lijevoj nozi hrvatskog rukometaša Luke Šebetića, koji tako neće nastupiti na predstojećem Euru.

Hrvatski rukometni savez je priopćio kako je predviđeni oporavak pucača ukrajinskog Motora u trajanju od četiri do šest tjedana.

Stoga, Luka Šebetić mora napustiti pripreme reprezentacije, a umjesto njega na poziciji desnog vanjskog, u momčad ulazi Šime Ivić, član njemačkog Leipziga.

Hrvatska na Euruigra u Szegedu s Francuskom, Srbijom i Ukrajinom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije