Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravnje

Houston svladao branitelje naslova Golden State i došao na korak do finala

Houston Rockets - Golden State Warriors
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
25.05.2018.
u 09:26

Izgubi li Golden State u subotu kod kuće ili eventualno u sedmoj utakmici,  koja bi se onda igrala u ponedjeljak u Houstonu, serija od tri uzastopna finala Warriorsa bit će prekinuta

Houston Rocketsi su došli na korak do finala NBA nakon što su sinoć u petoj utakmici kod kuće svladali branitelje naslova Golden State Warriorse s 98-94 i poveli u seriji 3-4. 

Izgubi li Golden State u subotu kod kuće ili eventualno u sedmoj utakmici,  koja bi se onda igrala u ponedjeljak u Houstonu, serija od tri uzastopna finala Warriorsa bit će prekinuta.  

Houston Rockets - Golden State Warriors
1/9

Presudile su izgubljene lopte, Warriorsi su ih sakupili 16. Zadnju loptu je izgubio Draymond Green šest sekundi prije kraja u trenutku kada je Golden State došao na dva koša (96-94). Eric Gordon je nakon toga, 2,4 sekunde do kraja, pogodio dva slobodna bacanja za konačan rezultat. 

Najbolji kod Warriorsa bio je Kevin Durant s 29 poena, Stephen Curry je zabio 22, Klay Thompson 23 koša, a Green je utakmicu završio s 15 skokova i 12 poena. Houston je predvodio Eric Gordon koji je zabio 24 koša, dok je James Harden, iako je promašio svih 11 pokušaja za tricu, ubacio 19, a Chris Paul 20 koševa.

Međutim, Paul ozlijedio se na kraju utakmice i trener Rocketsa Mike d'Antoni je kazao kako će se tek u petak navečer znati hoće li Paul moći igrati šestu utakmicu.   

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
11:28 25.05.2018.

bradonja je mvp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije