Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL doigravanje

Washington nakon 20 godina izborio Stanleyjev kup gdje ga čeka Vegas

Tampa Bay - Washington
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
24.05.2018.
u 09:45

Washington Capitalsi će u finalu Stanleyjeva kupa igrati protiv Vegas Golden Knightsa

Washington Capitalsi su pobjednici Istočne konferencije NHL-a i zaigrat će u finalu Stanleyjeva kupa protiv Vegas Golden Knightsa nakon što su sinoć u sedmoj utakmici konferencijskog finala s 4-0 pobijedili Tampa Bay Lightening na njihovom ledu.

Alex Ovečkin, najbolji strijelac lige sa 607 pogodaka u regularnom dijelu sezone, koji do ove godine nije prošao drugi krug doigravanja, doveo je Capitalse u vodstvo 62 sekunde nakon početka utakmice.

Tampa Bay - Washington
1/6

Nakon njega je za Washington dva gola zabio Andre Burakovsky, a zadnji gol Nicklas Backstrom. Vratar Washingtona Braden Holtby je obranio 29 udaraca prema svojim vratima i ovo mu je drugi shutout u karijeri u doigravanju.

Za Capitalse, koji su pobijedili Tampa Bay u seriji s 4-3, ovo je drugo NHL finale u povijesti, prvo nakon 1998. kada su izgubili od Detroita (4-0). U prethodnom krugu su eliminirali branitelje naslova Pittsburgh Penguins, a u prvom Columbus Blue Jackets.

Prva utakmica finala Stanleyjeva kupa igra se u ponedjeljak u Las Vegasu.

Komentara 1

Avatar imotska115
imotska115
13:58 24.05.2018.

Glupi naslov, nije izborio Stanly cup nego došao do finala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije