Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Cleveland ponovno 'pao': Boston na korak do velikog finala

Boston - Cleveland
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
24.05.2018.
u 09:23

Pobjednik ovog dvoboja igrat će protiv boljeg iz finala Zapadne konferencije gdje su Golden State i Houston izjednačeni na 2-2

Boston Celticsi su poveli s 3-2 u seriji nakon što su sinoć kod kuće s 96-83 svladali Cleveland Cavalierse u petoj utakmici finala Istočne konferencije. 

LeBron James, koji cilja osmo finale NBA, sinoć je utakmicu završio s 26 koševa, deset skokova i pet asistencija, a osim njega samo je Kevin Love od njegovih suigrača upisao dvoznamenkasti učinak - 14 koševa. 

Boston - Cleveland
1/6

Celtics su vodili cijelu utakmicu, prvu su četvrtinu završili s 32-19 zahvaljujući seriji od 16-4, na poluvremenu je rezultat 53-42. Na početku zadnje četvrtine Boston vodi sa 76-60, a onda je ta prednost narasla u jednom trenutku čak na 20 koševa i dok kraja Cavaliers se nisu ozbiljnije približili.  

Boston je predvodio rookie Jayson Tatum s 24 koša i sedam skokova, a Jaylen Brown je dodao 17, Al Harford 15 uz 12 skokova.

Pobijede li Celticsi u petak u Clevelandu, Boston će zaigrati svoje 22. finale NBA i prvo nakon osam godina. Izjednače li Cavsi sedma utakmica se igra u nedjelju u Bostonu.

Pobjednik ovog dvoboja igrat će protiv boljeg iz finala Zapadne konferencije gdje su Golden State i Houston izjednačeni na 2-2. Peta utakmica se na Zapadu igra danas u Houstonu.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:57 24.05.2018.

clevelnd mora dobiti ili bye bye

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije