Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMO

Germania daje najveće tečajeve: Nizozemska 1.80, Belgija 2.65

27.06.2021.
u 11:31

Ovakvih tečajeva ima samo kod nas.

Kakva bi to bila nedjelja bez poklona Germania Sport kladionice u vidu najvećih tečajeve za dva para osmine finala Eura. Ako danas namjeravate odigrati na pobjede Nizozemske i Belgije, to će vam se najviše isplatiti u Germaniji, jer ovako visoke tečajeve nećete pronaći nigdje drugdje.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

NIZOZEMSKA – ČEŠKA  (18:00), JEDINICA 1.80

Počela je nokaut faza Europskog prvenstva! De Boer ne može računati na ozljeđenog Luca de Jonga, dok su Česi bez standardnog Jana Borila koji je susprendiran zbog kartona. Nizozemci su bez bećih problema prošli kroz sklupinu s tri pobjede. Očekuje se prolazak Oranja pa ne bi bilo lose danas iskoristit ovaj poklon.

BELGIJA – PORTUGAL (18:00), JEDINICA 2.65

Portugal, aktualni europski prvak, nije izgubio od Belgije u posljednji šest međusobnih ogleda. Situacija je sada puno drugačija. De Bruyne i društvo izgledaju zrelo za titulu, no sigurno im neće biti lako protiv ekipe koja je naučena na osvajanje trofeja. Svakako, Belgijanci su gladni trofeja i ovo im je posljednja šansa generacije koju sigruno neće propustiti.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije